Sport og fitness

Sådan taber du dig, mens du sidder ned

Pin
+1
Send
Share
Send

Når du er begrænset til en stol hele dagen, kan det være svært at tabe sig. Bare fordi du sidder ned betyder det ikke, at du ikke kan trimme kropsfedt. Ved at hente nogle sunde vaner kan du øge kalorieindholdet betydeligt, selvom du sidder fast bag et skrivebord. Træning er stadig vigtig for et godt helbred, men så prøv at træne de fleste dage i ugen ud over dit siddende vægttabsplan.

Hvordan vægttab virker

Siddende eller stående, du kun tabe en vej: ved at forbruge færre kalorier end du brænder. For hvert 3,500-kalorieunderskud du opretter, vil du brænde omkring 1 kilo kropsfedt; Derfor resulterer et underskud på 500 kalorier om dagen - når det trækkes fra din basale metaboliske hastighed - 1 pund vægttab pr. uge. Til reference brænder de fleste moderat aktive kvinder 1.800 til 2.200 kalorier om dagen, og de fleste moderat aktive mænd brænder 2.400 til 2.800 kalorier om dagen. Med en stillesiddende livsstil brænder du omkring 200 færre daglige kalorier.

Spis klogt

Fordi du brænder relativt få kalorier mens du sidder, er det vigtigt at forbruge lettere fødevarer for at holde sig i form. Vælg dem med lavt kaloritæthed, hvilket betyder, at de har masser af volumen til at fylde din mave, men har lavt kalorieindhold. Eksempler omfatter friske eller dampede frugter og grøntsager, fuldkorn såsom fuld hvede brød og luftpoppede popcorn og magre proteiner som vandfyldt tun og fedtfattig ost. Undgå at mumle tankeløst mens du stirrer på computer- eller tv-skærmen; det er nemt at overvære, når du ikke betaler opmærksomhed, så tag pauser og fokus på din mad.

Drikk Smart

For at reducere kalorierne skal du holde et glas vand på dit skrivebord eller sofabord i stedet for sukkerholdige sodavand og saft. Drikkevand før måltider kan endda hjælpe dig med at spise mindre ifølge en undersøgelse præsenteret på det 240. møde i American Chemical Society i 2010. Forskere fulgte dieters over 12 uger og fandt ud af, at de, der drak 2 kopper vand, før hvert måltid tabte 5 pounds mere end dem, der ikke gjorde det.

Wiggle og Jiggle

Mens du ikke kan køre omgange i din stol, kan du engagere dig i nonxercise-aktivitet termogenese for at øge kalorieforbrændingen. Små handlinger som at ryste dine ben, wiggling din pen eller tappe dine fingre på skrivebordet kan tilføje op til hundredvis af kalorier om dagen. Mini trappe-steppers er en anden siddende-øvelse mulighed; disse glider let under dit skrivebord og giver dig mulighed for at pumpe pedalerne med dine fødder for at efterligne en delvis trækkende bevægelse. I en undersøgelse offentliggjort i "British Journal of Sports Medicine" i 2007 brændte deltagerne i gennemsnit 289 ekstra kalorier ved hjælp af disse enheder.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: OVER VEKT SITTER MELLOM ØRENE - 1 dags workshop i Oslo (Marts 2020).