Sport og fitness

Personlig træning på YMCA

Pin
+1
Send
Share
Send

YMCA er en kristen, ideel organisation, der er dedikeret til at fremme sund levevis og gøre positive indvirkninger på deres respektive samfund. Ifølge YMCA-webstedet findes der YMCA-faciliteter til over 10.000 kvarterer i hele USA. De fleste YMCAs har et motionscenter med personlige træner. Kvalificeringen af ​​undervisere på YMCA og omkostningerne til at ansætte træner varierer mellem websteder.

Fordele

At ansætte en personlig træner fra YMCA vil hjælpe dig med at forblive motiveret og disciplineret med din træningsordning. Du vil føle dig mere ansvarlig for at gennemføre dine træningssessioner og vil sandsynligvis blive skubbet til at arbejde hårdere end hvis du trænede alene. Den personlige træner overvåger dig for at sikre, at du fuldfører hver øvelse ved hjælp af den rigtige teknik og med den rette intensitet. YMCA steder tilbyder alle de store sundhedsplejeudstyr, herunder kardiovaskulære maskiner, vægtmaskiner, frie vægte, måtter, træningskugler og sandsynligvis en swimmingpool.

Pris

Priserne for personlig træning varierer alt efter sted, men YMCA medlemmer vil modtage en nedsat pris på alle YMCAs. Ifølge YMCA i La Jolla, Cal, betaler YMCA medlemmer mellem $ 39 og $ 48 i timen for en personlig træner, afhængigt af antallet af sessioner, de køber på en gang. Mange YMCA'er tilbyder også gruppe personlige træningspakker. Du og en gruppe venner kan træne sammen og opdele omkostningerne ved dine personlige træningssessioner, hvilket gør dem billigere for jer alle.

kvalifikationer

YMCA-trænernes kvalifikationer kan variere mellem placeringer, men ifølge YMCA-hjemmesiden skal alle instruktører have CPR, AED og førstehjælpstræning. De foretrækker at ansætte undervisere, der har certificeringer fra det amerikanske råd om træning, aerobic og fitness foreningen af ​​amerika eller det amerikanske college of sports medicine. YMCA tilbyder også deres egne principper for sundhed og fitness certificering. Sørg for at spørgsmålet om de tilgængelige træneres kvalifikationer på dit lokale websted.

programmer

Din personlige træner på YMCA vil begynde med at stille spørgsmålstegn ved dine sundhed og fitness mål og ved at udføre en fitness vurdering. Når din træner har dine baseline oplysninger og hvad du gerne vil forbedre, vil de udvikle et personlig træningsprogram.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Part 5 - Babbitt Audiobook by Sinclair Lewis (Chs 23-28) (Marts 2020).