Sundhed

Hvad er hydrokolrensning?

Pin
+1
Send
Share
Send

Hydrokolonrensning eller kolonvanding er en alternativ terapi, der anvendes til afgiftning. Proceduren indebærer anvendelse af vand, urteopløsninger og enzymer til eliminering af toksiner i mavetarmsystemet. Hydrokolonrensning er ikke en erstatning for medicinsk behandling; Kontakt din sundhedspleje for at diskutere eventuelle risici.

defineret

En kolonihygienist eller en kolonterapeut administrerer hydrokolonrensning, hvilket i almindelighed varer cirka 45 til 60 minutter. Du vil generelt have flere aftaler for at opnå optimale fordele. Under proceduren indsætter en praktiserer et rør gennem endetarm og ind i tyktarmen. En tyngdekraft-drevet maskine pumper vand ind i tarmene, mens terapeuten masserer din mave for at hjælpe med at fjerne affaldsmaterialet opsamlet på tarmens væg. Det eliminerede affald forlader kroppen gennem et andet rør.

Historie

Kolon terapi går tilbage til oldtidens egyptiske tider og blev brugt som et "rensende ritual" for at eliminere toksinerne i kroppen, der troede at forårsage sygdom og død, ifølge det amerikanske kræftforening eller ACS. I det 19. århundrede fik teorien om "autointoxication" fart, og afføringsmidler, udrensninger og enemas blev populære som et middel til at fjerne det akkumulerede affald fra tyktarmen. I 1920'erne til 1930'erne voksede brugen af ​​hydrokolonrensning i USA med modernisering af kunstvandingsmaskiner i sundhedsfaciliteterne.

Fordele

Hydrokolonrensning kan være gavnlig, hvis du er planlagt til kolonoskopi eller tarmkirurgi. En undersøgelse foretaget i 1989 af Dr. Jack DiPalma, professor i medicin ved University of South Alabama College of Medicine, siger, at kolonrensning ved anvendelse af en polyethylenglycol-elektrolytspildeopløsning er sikker, tolereret og giver tilstrækkelig rensning hos patienter, der kræver det før en medicinsk behandling.

Dr. Michael Picco, en gastroenterolog ved Mayo Clinic, nævner, at selv om tilhængere af hydrokolonrensning mener, at toksiner i mave-tarmkanalen bidrager til sundhedsmæssige problemer som arthritis, allergier og astma, begrænsede kliniske undersøgelser fordelene ved at fjerne disse toksiner gennem kolonrensning . Picco tilføjer, at kroppen naturligt vil eliminere affaldsmaterialet og bakterierne, hvilket eliminerer behovet for sådanne procedurer.

Bivirkninger

Som med alle terapier er bivirkninger mulige og omfatter dehydrering, elektrolyt ubalance, ubehag, kramper og infektion. Hvis du har nyre eller hjertesygdom, kan stigningen af ​​væsker indført i din krop forårsage elektrolytiske ubalancer, der forårsager alvorlig dehydrering. Før du gennemgår proceduren, skal du sikre, at det anvendte udstyr er sanitært for at forhindre infektioner.

Overvejelser

Fordøjelsessystemet fungerer for at fjerne affaldsmaterialer og toksiner fra din krop naturligt. Under proceduren er en potentiel risiko for, at kroppen absorberer stofferne gennem tarmens vægge muligt og kan forårsage en toksisk eller allergisk reaktion. ACS rapporterer, at du har en øget risiko for tarmskade med allerede eksisterende tilstande som divertikulitis, ulcerøs colitis, Crohns sygdom og tumorer i rektal eller tyktarmsområdet, eller hvis du er ved at komme sig fra nylige tarmoperationer.

Desuden har US Food and Drug Administration ikke godkendt kolonvandingsmaskiner til rutinemæssig brug og forbyder praktiserende læger at fremsætte ubegrundede krav uden dokumenterede kliniske undersøgelser.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Colema Board 2 (Februar 2020).