Sundhed

Ganoderma Lucidum Bivirkninger

Pin
+1
Send
Share
Send

I mere end 4.000 år har traditionel kinesisk og japansk medicin inkluderet Ganoderma lucidum som et middel til at fremme lang levetid og behandle astma, hoste, træthed og leverlidelser, ifølge Drugs.com. Mere almindeligt kendt som reishi eller ling zhi, er denne store woody champignon undertiden brugt af kræft- og hiv-patienter som et immunforsvar, ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. De fleste bivirkninger er milde.

Mest almindelige virkninger

De mest almindelige bivirkninger forbundet med Ganoderma Lucidum er svimmelhed, tør næse og hals, hovedpine og hudirritation, der kan medføre kløe eller udslæt. En lille procentdel af patienter oplever mild gastrointestinal ubehag, når de tager Ganoderma lucidum, ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Symptomer kan omfatte forstyrret mave, kvalme, opkastning og diarré.

Unormal blødning

Ganoderma lucidum indeholder en komponent kaldet adenosin, som kan hæmme blodpladeaggregering og føre til blodfortynding, siger Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Dette kan føre til langvarig blødning fra endda mindre skader, eller gastrisk blødning, såsom med sår. Hvis du har en blødningsforstyrrelse eller tager antikoagulant medicin, skal du diskutere sikkerheden ved at tage Ganoderma lucidum kosttilskud sammen med din læge.

Leverskade

En ekstremt sjælden, alvorlig bivirkning af Ganoderma lucidumpulver involverer leverskader, som det fremgår af en undersøgelse, der blev offentliggjort i et 2007 nummer af "Journal of the Medical Association of Thailand." Forfatterne rapporterer om en patient, der oplevede levertoksicitet efter at have taget pulveret. I et andet tilfælde udviklede en patient dødelig hepatitis efter at have taget et lignende præparat. Begge havde brugt pulveret i en til to måneder, og hverken havde oplevet toksiske virkninger, når de tidligere tog Ganoderma Lucidum i en traditionel kogt form.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: MVI 2622 (Februar 2020).