Levevis

Kan du bære medicin i din pung på Southwest Airlines?

Pin
+1
Send
Share
Send

Som på alle flyselskaber skal passagerer på sydvestlige områder overholde de regler, som Transportsikkerhedsadministrationen fastsætter, hvad du kan medbringe på flyet i din bagage. Du kan medbringe mest medicin om bord, herunder receptpligtig medicin. Bare sørg for at læse TSA's råd før du går ud for lufthavnen.

Emballage og etiketter

Udfør ethvert receptpligtigt lægemiddel i dets originale emballage, og sørg for, at beholderne stadig har de originale mærker, der beskriver hvad der er indeni. Selvom TSA-regulativer ikke kræver originalt mærkning, gør nogle enkelte stater, så bruger originale containere undgå eventuelle potentielle problemer på indenrigsflyvninger. Statsdepartementet anbefaler, at hvis du flyver til en af ​​Southwest's internationale destinationer, bruger du den originale emballage og bære et brev fra din læge, der giver de generiske navne på enhver receptpligtig medicin, du bærer med dig.

Sikkerhedskontrol

Præsentér dine lægemidler separat fra din pung på lufthavnens sikkerhedskontrol, rådgiver TSA. Medarbejdere skal kontrollere din medicin. Hvis du er tilbageholdende med at få det røntgenfotograferet, kan du vælge at få den inspiceret manuelt og skal afgive en erklæring herom, når du ankommer til sikkerhedskontrollen. Som passager er du ansvarlig for behandlingen af ​​din medicin og pakker den igen, når kontrollen er afsluttet.

Væsker og geler

Medicin i væskeform eller gelform er undtaget fra TSA's "3-1-1" -regel, hvilket betyder at du kan bære større mængder på din sydvestlige flyvning. Pak eventuelle ikke-medicinske geler og væsker ind i en klar, plast, kvartsstørret taske efter behov, men hold medicinerne adskilt og erklære dem til TSA-medarbejdere ved sikkerhedskontrollen. Hvis din medicin skal holdes kølig, kan du gøre det ved hjælp af frosne gelpakker, men husk på, at de bliver scannet på samme måde som væsker, medmindre de er frosset fast, når du kommer til sikkerhedsporten.

Administrerende medicin

Hvis du har brug for specifikt udstyr til at administrere din medicin, såsom nåle, pumper eller IV poser, kan du bringe dem på din sydvestlige flyvning. Husk på, at disse genstande, som selve medicinen, skal scannes ved sikkerhedskontrollen, så pakk dem adskilt fra andre ting i din taske. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din medicin eller udstyr vil blive tilladt på dit fly, skal du kontakte TSA Cares gratis hjælpelinje på 855-787-2227 før din afrejsedato for at tale med et medlem af TSA-personalet.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Part 2 - Tom Swift and His Airship Audiobook by Victor Appleton (Chs 12-25) (Februar 2020).