Mode

Hvordan man kan øge grebet på en skoens eneste

Pin
+1
Send
Share
Send

Når glatte skosås kommer i kontakt med glatte overflader, som beton, kan der ske ulykker. Uanset om det er et par nye sko eller dine foretrukne, men slidte, tennissko, kan du forbedre solbrændingen på få minutter. Med nogle få ting kan du rekonditionere sålen og reducere dine chancer for at falde eller glide. Gå med tillid, uanset vejr eller situation, ved at øge skosålens greb. Du må muligvis behandle såler regelmæssigt for at omdanne slickness.

Trin 1

Påfør et stykke kanaltape til sålerne af nye høje hæle. Dette slidstærke tape klipper på vandflader og sænker chancen for at glide. Gnid tape helt for at fjerne eventuelle bobler eller rynker. For de bedste resultater skal båndet være fast fastgjort til bunden af ​​skoen og ikke hænge af.

Trin 2

Scuff bunden af ​​skoene med et stykke sandpapir. Lav en hård overflade ved at skrubbe sålen kraftigt i nogle få sekunder.

Trin 3

Spritz bunden af ​​kjole sko med hårspray. Hairspray skaber en binding med sålerne og trækkraften med vandoverflader.

Trin 4

Dæk skoene med gummihåndtag. Hold skoen i dit skød og træk gummidækslet over skoen fra tå til hæl. Gummi greb giver dig ekstra trækkraft, når du går gennem vådt eller snedækket område og greb beskytter dine sko.

Ting du skal bruge

  • Gaffatape
  • sandpapir
  • Damp håndklæde
  • Hairspray
  • Gummi greb

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: 3000+ Common English Words with British Pronunciation (April 2020).