Vægtstyring

Vægttab piller, der hjælper med at tabe kropsfedt

Pin
+1
Send
Share
Send

At finde den rigtige "diætpille" for at hjælpe dig med at tabe overskydende kropsfedt er ikke lige så let supplementproducenterne får det til at lyde. De fleste vægttabs piller virker heller ikke, arbejder ikke så godt som hævdede eller har ubehagelige eller farlige bivirkninger. Kontroller altid med din læge, før du føjer en diætpille til din rutine, især hvis du har en medicinsk tilstand eller tager receptpligtig medicin.

Nogle fedt tab med konjugeret-linolsyre

De venlige bakterier i din tarmen gør konjugeret-linolsyre eller CLA, en naturligt forekommende fedtsyre, der findes i oksekød og mejeriprodukter, især dem fra græsfoder. CLA imbeds sig ind i din cellemembran og virker som en antioxidant mod skade på frie radikaler. Den CLA, der findes i fødevarer, er dog ikke den samme som den, der findes i tilskudsform. Formularen i kosttilskud er normalt lavet af kemisk skiftende vegetabilske olier for at producere en anden variation af fedtsyren.

CLA har vist sig at reducere kropsfedt og øge magert kropsmasse hos dyr og er blevet undersøgt som muligt et vægttabtilskud til mennesker. Fedtsyren kan hjælpe dig med at tabe beskedne mængder fedt ifølge en 2007-gennemgang af 18 humanstudier, der bruger CLA, offentliggjort i The American Journal of Clinical Nutrition. Resultaterne er imidlertid blevet blandet og mere forskning er nødvendig.

Orlistat at blokere fedtet

Selv om der er tilgængelige over-the-counter i flere mærker vægttab hjælpemidler, er orlistat betragtes som en medicin. Denne medicin hjælper dig med at tabe sig ved at blokere fedtfordøjende enzymer, så du ikke absorberer alt det fedt, du spiser. Som følge heraf passerer noget fedtstof i din fæces, så det hjælper dig i det væsentlige med at tabe fedtkalorier ned i toilettet.

Selv om vægttabtilskuddet kan hjælpe dig med at tabe omkring 2 pund om måneden i de første fire måneder - ifølge et 2015-studie offentliggjort i British Journal of Clinical Pharmacology - det ser ud til at miste sin effekt efter det, og vægten er som regel kommer tilbage. Plus, orlistat kommer med nogle ubehagelige bivirkninger, herunder mavesmerter, akut diarré, ildelugtende tarmbevægelser og muligheden for at passere en olieudledning. Og du bør kun tage medicinen med måltider, der indeholder fedt. Men hvis du spiser mindre fedt, mens du tager stoffet, kan du ikke opleve disse virkninger, og du vil også tage i færre kalorier.

Fat-Burning Herbal Koffein Piller

Mange urte vægttab piller indeholder stimulanter fra forskellige urte ingredienser som grøn te, yerba mate og guarana. Yerba mate er en type te, der indeholder et nervesystem stimulerende ligner koffein, mens guarana er en frø indfødt til Brasilien, der indeholder koffein.

Vægttab kosttilskud indeholdende grøn te kan hjælpe dig med at tabe en smule, men kun små mængder, ifølge en undersøgelse for 2012 udgivet af Cochrane Database of Systematic Reviews. Selvom koffein giver dig et løft af energi og kan undertrykke din appetit lidt, er det ikke effektivt til vægttab, ifølge fedmehandlingscoalitionen.

Herb- og koffein-kombinations kostpiller kan også være farlige for dit helbred. Overdreven koffein fra kilder som guarana kan ikke kun gøre dig nervøs og påvirke din søvn, men kan også øge din puls - og kan være potentielt dødelig, når du indtages i høje doser - ifølge OAC. Yerba mate kan øge blodtrykket og er forbundet med en øget risiko for spiserør, lunge og mundkræft.

Kost og motion for at tabe fedtet

I stedet for at vende sig til en pille for at hjælpe dig med at tabe fedtet, ville du være bedre at lave klogere madvalg og finde tid til at være mere aktiv. Et pund fedt på din krop indeholder 3.500 kalorier, hvilket betyder at du skal oprette et underskud for at matche det pågældende beløb - 500 kalorier om dagen over syv dage - for at tabe 1 pund (ref 10 afsnit 1 para 2). Spiser færre kalorier, enten ved at skære ned på, hvad du spiser eller erstatter nogle af dine madvalg med lavere kalorieindstillinger og brændende kalorier med planlagt motion kan hjælpe dig med at styre dine kalorier, så du mister fedtet på en sund og sikker måde.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Hvordan å miste 20 Pounds i 30 dager (Februar 2020).