Parenting

Hvordan lærer børn at give tilbud og tiende på søndagsskolen

Pin
+1
Send
Share
Send

Tiende og giver tilbud er vigtige - og ofte overset - kristne discipliner til at undervise dine børn. De fleste forældre, der lærer deres børn noget om at give tiende og tilbud, gør det ved blot at give deres børn penge til at placere i udbudspladen. Selvom dette giver børnene en chance for at deltage i at give tilbud, lærer de dem ikke virkelig konceptet om at give en del af deres egne ressourcer til Herren for kirkens arbejde.

Trin 1

Lær dine børn for at sætte Gud først i alt. Indstil eksemplet ved at gøre det selv. Når dit barn forstår, at Gud ønsker at være en vigtig del af alle aspekter af deres liv, og at de skal elske Gud med alle deres hjerter, bliver monetære udgivelser en naturlig forlængelse af forholdet snarere end noget, de føler at de skal gøre.

Trin 2

Giv dine børn mulighed for at tjene deres egne penge. For et barn at lære at give tiende og offer, skal han have egne penge til at give. Du kan gøre dette ved blot at give en godtgørelse, men det er bedre - og yderligere styrker værdien af ​​penge til dit barn - hvis du giver ham nogle enkle pligter, som han kan tjene sin godtgørelse til.

Trin 3

Lær dit barn, hvad tiende og tilbud er. En tiende er den første tiende (10 procent) af en persons indkomst, som kristne bliver undervist, skal gives til Herren. Hvis dit barn ikke er gammelt nok til at forstå fraktioner eller procentsatser, overveje at betale hans godtgørelse i mønter og lære ham at adskille dem i grupper på ti og derefter afsatte en mønt fra hver gruppe. Tilbyder er andre gaver, der gives ud over tiendedelen. De kan være for noget specifikt, som for en besøgende missionær eller en kirkens fundraiser, eller de kan simpelthen være gaver til kirkens eller søndagsskoleprogrammet til brug efter behov.

Trin 4

Lær dit barn, hvordan man skal være forsætlig med, hvordan han håndterer sine penge. En af de bedste måder at gøre dette på er at få ham til at bruge krukker eller konvolutter til at adskille de penge, han skal give, de penge han skal spare og de penge, han skal bruge. Hvis det ønskes, kan du bruge separate beholdere til en tiende, hvilket er en gave, der generelt forventes hos dem, der er en del af en kirke og for tilbud, der er gaver over og ud over tiendedelen.

Trin 5

Lov dit barn, når han tiende og giver ofre. Læs Acts 20:35 med dine børn, og forklar hvad det betyder, når Jesus sagde: "Det er mere velsignet at give end at modtage." Tal om hvor meget alle kan lide at modtage en gave og hvordan velsignelserne ved at give er endnu bedre. Husk derfor at undervise dine børn om, at deres giver ikke bør begrænses til tiende og kirkeopgaver, men at Gud også er glad for at hjælpe dem, der har brug for det.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Meet the Mormons Official Movie (International Version) - Full HD (Februar 2020).