Sundhed

6 Åben tilmelding overvejelser du skal huske på

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvilken bedre måde at kick off vores ferie-sæson stress end med tal om deductibles, coinsurance og høj præmier? Velkommen til åbent tilmelding, hvor medarbejdere kan evaluere deres muligheder for sundhedspleje hver november.

Det er en førende mulighed for at sikre bedre fordele og maksimere besparelser; men åben indskrivning er ofte underudnyttet. "Selvom det kan være en af ​​de vigtigste beslutninger, som amerikanerne laver hele året, bruger forbrugerne ikke nok tid til at undersøge medicinske planer - normalt fordi det er forvirrende og overvældende", siger Andrea Woroch, en pengebesparende coach og forbrugerekspert.

I et forsøg på at forenkle processen er her seks faktorer, der skal overvejes, når man beslutter, hvad der er bedst for din families dækning og for din bundlinje.

1. Se ud over den månedlige præmie

Beregning af din månedlige forsikringsbetaling, ellers kendt som din præmie, er et godt første skridt. Men ikke vælge en lavere månedlig præmie uden at tage hensyn til de samlede omkostninger til pleje først, herunder copays - det faste beløb skal du betale for lommens hverdag for hver læges aftale eller service.

"Det kan være til gavn for dig at betale mere om måneden og mindre i lommen, hvis du ofte går til lægen, kræver medicin eller har en alvorlig sygdom og ved, at du bliver nødt til at gå til hospitalet regelmæssigt," siger Woroch.

2. Forstå din samforsikring

Selv efter at du har dækket din fradragsberettigede - det beløb du betaler før din forsikring begynder - fortsætter du med at betale coinsurance (de irriterende medicinske regninger, der så let opstår), hvilket er en procentdel af alle sundhedsydelser og noget, som mange forbrugere overser, siger Woroch.

Generelt betyder planer med lavere fradrag en højere samforsikring, som kan variere fra 10 til 30 procent af din regning. Mens en 30 procent samforsikring kan virke mere omkostningseffektiv end en kortfristet $ 3.000, kan du tænke forskelligt efter et hospitalsophold på $ 20.000.

3. Høje fradragsberettigede krav

Hvis du vælger at gå på den højrabatiske rute, er det klogt at oprette en sundhedsopsparingskonto eller HSA. Dette giver dig mulighed for at lægge pretax penge i retning af out-of-pocket medicinske udgifter.

Ved udgangen af ​​året kan eventuelle resterende penge i HSA a rulles over for det følgende år. Derudover foreslår Woroch at spørge, om din arbejdsgiver tilbyder en supplerende forsikringsplan til at dække udgifter uden for lommen i tilfælde af en nødsituation.

4. Vær ikke bange for at spørge

"Et almindeligt problem, folk står over for, er ikke at vide præcis, hvilke skridt der skal tages for at få den nøjagtige pleje, de har brug for," siger Jonathan Cohen, kommunikationsassistent hos Oscar, en ny sundhedsudbyder.

Der er ressourcer til rådighed for at spare dig tid, frustration og penge, hvis du søger dem, som f.eks. Bare at tale med din HR afdeling eller din udbyder kundesupport. Oscar har for eksempel en firepersoners "concierge team" tilgængelig for kunder, når de har tilmeldt sig online, hvilket kan hjælpe med at finde en optimal plan.

Hvis du tilmelder dig via en sundhedsmarkedsplads, og du tror, ​​at din indkomst eller situation potentielt kunne gøre dig berettiget til et statsstøtte gennem Affordable Care Act, foreslår Cohen også at spørge om det.

Hvis du overvejer at foretage familieændringer i det næste år, skal du tage hensyn til dem under åben indmelding. Fotokredit: Millaf / Adobe Stock

5. Faktor i livsændringer

Har du en baby på vej? Eller har du for nylig bundet knuden? Du vil gerne faktorere dine nye tilføjelser i din forsikringsdækning ud over blot at tilføje dem til din plan, siger Cohen. For eksempel med børn, vil du gerne tilmelde dig høj kvalitet pædiatrisk pleje og muligvis en fordelestruktur, der giver gratis ubegrænset telefonopkald til lægen, så omkostningerne aldrig er et problem, når du har spørgsmål om dit barns helbred.

6. Når du bruger en Healthcare Marketplace, Act Early

De fleste arbejdsgivere har en frist for tilmelding til ydelser. Når du bruger en sundhedsmarkedsplads, vil det dog sandsynligvis koste mere af din tid, hvis du forsinker din beslutning om åben tilmelding, mens du deltager i køen af ​​opkald, der forsøger at slå deadline.

Ved at tilmelde dig så hurtigt som muligt vil du få en jævnere oplevelse uden at du skal betale tidligere. Betaling vil pådrage sig på den første dækningstidspunkt, uanset når du opretter din sundhedsplan, forklarer Cohen.

Hvad synes du?

Fandt du disse tips til hjælp? Finder du åben indskrivning stressende? Hvilke råd synes du mangler fra denne liste? Lad os vide i kommentarfeltet!

Pin
+1
Send
Share
Send