Mad og drikke

30-dages juice kost

Pin
+1
Send
Share
Send

Drikker frisk juice hver dag i 30 dage har sine fordele, medmindre det er det eneste du spiser. De fleste 30-dages juice kostvaner involverer dig fastende på juice alene til enten at hjælpe dig med at tabe eller detox din krop. Du vil helt sikkert tabe sig i en juice-only diæt, men det er ikke den sundeste vej at gå. Og hvad angår en detox kost, har din krop allerede dækket. Kontakt din læge, før du starter en saft kost.

Juice Diet Basics

På en 30-dages juice kost er dit indtag begrænset til rå frugt og grøntsagssaft og vand. Saften på kosten er ikke den slags, du finder på købmandsforretningshylderne, men juice du laver af hele frugter og grøntsager, som kræver en juicer eller blender. Juice blandinger omfatter normalt en blanding af frugt og grøntsager. For eksempel kan en saft opskrift omfatte æbler blandet med bælg, selleri og citroner eller rødbeder med ananas, appelsiner og spinat.

Vægttab

Når du begrænser din madindtagelse til kun juice, begrænser du dit kalorieindtag, hvilket fører til vægttab. Selvom du kan miste meget efter en saft hurtig kost, når du taber for hurtigt, vil du sandsynligvis miste vand og magert muskler, ikke dit overskydende fedt. For at tabe fedt vægt og holde det væk, tabe det langsomt på omkring 1 til 2 pounds om ugen.

Detox

Begrænsning af dit indtag til frisk juice renser din krop af miljømæssige toksiner, mens du fremmer sundhed, i henhold til bogen "30 Day Juice Cleanse." Men du behøver ikke at begrænse din kost til juice alene for at slippe af med giftige stoffer. Dine nyrer og lever gør det for dig, medmindre de er syge, i så fald skal du konsultere din læge om dine specifikke kostbehov og den potentielle skade på en 30-dages juice kost. Hvis du vil forbedre dit helbred og føle dig bedre, skal du spise en sund kost med højt indhold af fiber og lavt fedtindhold med en række næringsrige fødevarer fra alle fødevaregrupper, ud over dine frugter og grøntsager.

Bekymringer og alternativer

Som en langsigtet ekstremt restriktiv kost kan en 30-dages juice kost føre til ernæringsmæssige mangler. Det kan også nedsætte energiniveauet og føre til svimmelhed eller svimmelhed. Plus, når du begrænser dit kalorieindtag, sænkes din metaboliske hastighed for at spare energi, hvilket gør det sværere for dig at tabe sig. At lave din egen frugt- og grøntsagssaft kan øge dit indtag af vitaminer og mineraler, men i stedet for at gøre det til det eneste du spiser, kan du være bedre at tilføje disse sunde safter til din sunde, afbalancerede kost.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: 30 Day Juice Fast Complete, My Experience and Weightloss Results (Marts 2020).