Mad og drikke

Multivitamin og kosttilskud til postmenopausale kvinder

Pin
+1
Send
Share
Send

Postmenopausen er scenen i en kvindes liv, der begynder 24 til 36 måneder efter hendes sidste periode. Dette er en tid, hvor en kvindes østrogeniveauer er signifikant lavere end de var, da hun var ægløsende. Og dette kan forstyrre hendes absorption af visse næringsstoffer. Hvis du er en postmenopausal kvinde, skal du muligvis tage kosttilskud som calcium og vitamin D. Tal med din læge om dine ernæringsmæssige behov.

Omega-3 fedtsyrer

Omega-3 fedtsyrer er essentielle fedtsyrer, fordi den eneste måde at få dem på er fra mad. Kroppen producerer ikke dem. Omega-3 fedtsyrer er gode til det generelle helbred, især hjertesundhed. Omega-3 fedtsyrer reducerer også din risiko for at udvikle type 2-diabetes. Postmenopausale kvinder har en øget risiko for at udvikle hjertesygdomme og diabetes.

Calcium

Mineralcalcium styrker knogler og tænder og hjælper med at kontrollere hormonfrigivelse, muskelkontraktion og nerveimpulser. Calcium findes hovedsageligt i knogler og tænder, ifølge Office of Dietary Supplements. Når du er gammel, taber dine knogler tæthed, hvilket får dem til at bryde let, fordi calcium ikke absorberes let i løbet af dette stadie af livet. Du er også i øget risiko for at udvikle osteoporose. Du skal få 1.000 til 1.200 mg calcium daglig. Men konsulter din læge, før du tager kalciumtilskud. Ifølge Drugs.com kan det tage en risiko for hjerteanfald, hvis du tager et calciumtilskud.

Multivitaminer

Multivitamintilskud har alle de vitaminer og mineraler, du har brug for for at opretholde helbred. Fordi mænd og kvinder har brug for forskellige vitaminer og mineraler, og ernæringsmæssige behov ændrer sig som voksne, er mange forskellige formuleringer tilgængelige. Du bør tage et multivitamin til postmenopausale kvinder. Du bør supplere ikke kun vitaminer og mineraler, men også omega-3 fedtsyrer.

Overvejelser

Inden du tager et multivitamintilskud eller et enkelt supplement, skal du kontakte din læge. Nogle vitaminer og mineraler kan forstyrre lægemiddelabsorption eller endda forårsage en interaktion.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Herbs That Lower Blood Pressure Naturally (Marts 2020).