Sygdomme

Tegn og symptomer på heroinafhængighed

Pin
+1
Send
Share
Send

Heroinmisbrug er et alvorligt problem for brugeren og for dem omkring ham. Ifølge det amerikanske Department of Health og Human Services, er heroin klassificeret som en fortegnelse I stof, hvilket betyder at det er stærkt vanedannende og farlig, selv den første gang en person bruger det. Derfor er heroin en af ​​de to mest almindelige stoffer, der er forbundet med døden på grund af overdosering af lægemidler.

Udseende

En heroinbruger må ikke være stolt af hendes udseende, som hun gjorde. Hun kan have et ubehæftet udseende med ubeklædt hår og hun kan have kropslugt.

Opførsel

Du bemærker måske, at en heroinbruger trækker sig fra familie og venner. Han kan også handle i en hensynsløs herregård ved at tage chancer for at gøre ting, der er farlige eller uhyre for ham.

Sygdomme

En løbende næse og andre kolde symptomer er almindelige hos heroinbrugere. Hepatitis B, hepatitis C og HIV eller AIDS er også sygdomme, der kan skyldes heroinbrug.

Holdning

Agerende aggressiv eller fjendtlig mod familie, venner og andre, der er omkring, er et fælles træk hos heroinbrugere.

Meddelelse

Fejl ved at huske ting, problemer med at tale, sløret tale og en generel følelse af desorientering, når de kommunikerer, er tegn på heroinbrug.

Overdosis

Tørre mund, svag puls, pege elever (ekstremt små elever), blåhårede læber og / eller fingernegle, muskelspasmer, misfarvning af tunge, lavt indånding og kramper er tegn på overdosis af heroin. I nogle tilfælde kan brugeren glide ind i et koma.

Pin
+1
Send
Share
Send