Parenting

Grøn Curry Paste og Graviditet

Pin
+1
Send
Share
Send

Kvinder, der nyder thailandske retter, behøver ikke opgive grøn currypasta under graviditeten, men de vil måske overveje et par ting, inden de beslutter at lægge sig i en skål med krydret sydøstasiatisk mad. Kerrypasta udgør ingen fare for et ufødt spædbarn eller mor-til-være og kan endda tilbyde fordele længe efter fødslen, men det kan medføre kortvarig ubehag for nogle kvinder.

Grøn Curry Paste

Grøn currypasta kombinerer klassiske sydøstasiatiske ingredienser som thailandske grønne chilies, løg, hvidløg, galangal og citrongræs for at skabe en smagfuld krydret blanding, der kan bruges til at lave karrister, supper og andre thailandske retter. En teskefuld grøn currypasta indeholder ca. 5 kalorier og indeholder ikke fedt eller kolesterol. Der er 250 milligram natrium i en enkelt tsk og ca. 2 procent af den anbefalede daglige mængde vitamin C.

Halsbrand

Halsbrand er en almindelig graviditetsklager, især i løbet af anden og tredje trimester, når den udviklende baby begynder at crowde bukhulen og skubbe opad på maven. For kvinder udsat for graviditet halsbrand, krydret mad, herunder retter lavet med grøn curry pasta, kan nogle gange udløse en episode. Forbruger mindre måltider og drikkevand mellem måltider kan hjælpe med at forhindre halsbrand, men hvis ubehaget bliver alvorligt, skal du muligvis afstå fra grøn curry, indtil din baby er født.

Smager i livmoderen

En fordel ved at spise mad krydret med grøn currypasta under graviditeten er muligheden for at acclimating din baby til din yndlings mad, mens han stadig er i livmoderen. Et studie fra 2001 i tidsskriftet "Pædiatri" fandt ud af, at smag i moderens mad bevæger sig ind i fostervæsken for fosteret at opleve. Spædbørn, der senere smagte de første erfaringer i livmoderen, viste færre modvilje mod ny mad og syntes at nyde de fødevarer, deres mødre havde haft under graviditeten. At udsætte din baby for en lang række smagsoplevelser i livmoderen kan gavne dig begge senere, når du forsøger at sprænge dit barn og forhindre ham i at blive en kræsen æter.

Overvejelser

Valget af at spise fødevarer lavet med grøn currypasta under graviditeten er en individuel. Mens der ikke er nogen sikkerhedsproblemer med hensyn til denne ingrediens, kan potentialet for halsbrand ubehag være en faktor i beslutningen. Gravide kvinder, der vælger at spise mad, der er lavet med grøn currypasta, bør gøre det som en del af en overordnet sund kost, der indeholder masser af grøntsager, frugter, fuldkorn, magert protein og lavt fedtindhold.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: How to cook Cashew Chicken Spicy recipes | Green Kaju nuts with Chicken Curry nanna cooking (Marts 2020).