Mode

Bivirkninger af løg i afslappende hår

Pin
+1
Send
Share
Send

Ved hjælp af lårhår relaxers er en populær behandling, der retter grov eller kinky hår. Men før du leder til salonen for din to-månedlige oprydning, skal du overveje, hvad det løgn gør på dit hår. Lye, også kendt som natriumhydroxid, er en særdeles potent kemikalie, der kan være dødbringende, hvis den indtages, advarer Drugs.com. Hvis det er så skadeligt for din krop, skal du tænke på den skade, det kunne have på dit hår.

Forbrændinger og irritation

Når det påføres huden, kan løg forårsage forbrændinger og irritation, siger U.S. Food and Drug Administration. Hvis du beslutter dig for at bruge en Lye Hair Relaxer, skal du gå til en professionel, og sørg for, at din frisør anvender lugen væk fra din hovedbund. Brænding af hovedbunden kan resultere i rødme, brænding, kløe og udslæt. No-lye hair relaxers eksisterer, og kan reducere mængden af ​​hovedbundskader, men de fungerer muligvis ikke så godt.

Tørhed

Lye effektivt striper dit hår af aminosyrer og fugt, fundet en undersøgelse af Groote Schuur Hospital, University of Cape Town, offentliggjort i marts 2010 udgave af "Journal of American Academy of Dermatology." Dette er især skadeligt for dem, der allerede lider af tørt hår, hvilket kinky og kursus hår tendens til at være. Den afslappende proces tager normalt mindst 30 minutter, hvilket betyder, at kemikaliet sidder på dit hår i så lang tid. Efter at du har udtømt den afslappende løsning, kan du have brug for dyb konditionering, varme oliebehandlinger og hårmasker for at genopbygge fugt.

Skader og brud

Hår er i det væsentlige et dødt protein, bemærker American Hair Loss Association. Beskadiget hår mangler de aktive celler til at reparere sig selv. Desværre lye hår relaxers striber håret af fugt, og kan brænde eller bryde håret akslen. Når denne skade opstår, skal du afskære det hår. KidsHealth.org advarer mod at bruge løghårslappere mere end hver sjette uge og påpeger, at opvarmede stylingsværktøjer kan forværre skaden.

Pin
+1
Send
Share
Send