Levevis

Positive effekter af dating til teenagere

Pin
+1
Send
Share
Send

Dating har mange positive fordele for teenagere, selvom de nemt bliver båret væk med romantiske følelser. Passende teenageforhold fører til modenhed hos teenagere og en bedre forståelse af voksne relationer. At få denne praksis tidligt gør det muligt for teenagere at opdage, hvad de vil have og har brug for ud af romantiske forhold. Gennem dating får teens vigtige værktøjer til at navigere verden og er bedre i stand til at udvikle meningsfulde intime relationer som voksne.

Ch-Ch-ændringer

Et positivt aspekt ved teenagedatering er, at det letter modenhed i teenagere. På grund af dating har teenagere en bedre forståelse for, hvordan kærlighed og intimitet fungerer i et forhold, ifølge Gateway, en publikation fra University of Illinois i Urbana-Champaign, der er dedikeret til teenager. Til gengæld er de bedre i stand til at interagere med andre og skelne mellem intime følelser fra ledsagende. Således tager teens fat i kraft og vægt af romantiske følelser og får en følelse af kontrol over dem. Ved at forfølge datingforhold vokser teenagere i deres evne til at skelne lyst fra intimitet.

Walking the Line

Boundary indstilling er en potentiel fordel ved teen dating. Grænser er vigtige, fordi de bestemmer acceptabel behandling. Teenagere skal lære at skabe og forhandle grænser, så de ikke bliver forstyrret eller misbrugt i forhold. Denne særlige fordel kan manifestere sig som en bedre forståelse af, hvad der er acceptabelt inden for et forhold eller ved fastsættelse af standard for acceptable partnere. Disse grænser fortsætter med at påvirke voksne relationer og fungerer som rammer for, hvordan relationer fungerer.

Talking the Talk

Kommunikationsevner er en nødvendig komponent af relationer, som vokser i teenagere, når de daterer. Gennem kommunikation snakker teenagere om deres behov og demonstrerer deres følelser, men lytter også, når deres partnere gør det samme. Ved at deltage i dating begynder teenagere at lære at kompromittere og samarbejde med partnere og bygge videre på vigtige færdigheder som aktiv lytning og ikke-verbale meddelelser. De udvikler evnen til at løse konflikter uden fjendtlighed og forhandle med deres partnere. Ved at lære kommunikationsfærdigheder tidligt, er teenagere bedre rustet til at håndtere positive datingforhold som voksne.

Tegning af en Blueprint

Dating giver teenagere vigtig praksis i at forvalte intime relationer. Denne praksis er en væsentlig færdighed, som de vil skinne gennem deres voksne liv. Teenagere begynder at udvikle en forståelse for, hvordan intime relationer virker. De finder, hvilke faktorer der bidrager til vellykkede relationer, men også opdager, hvad de har brug for og ønsker fra intime andre. Disse tidlige datingforhold fører ofte til at opfylde og pleje voksne romantiske relationer og tilføjer troværdighed til dette positive aspekt af teenagedatering, ifølge Education.com.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Imagine Dragons - Whatever It Takes (Januar 2020).