Sport og fitness

Hvad forårsager gas smerte ved træning?

Pin
+1
Send
Share
Send

Alle passerer gas, normalt flere gange om dagen. Denne naturlige kropsfunktion kan være pinlig og smertefuld, når du har for stor gas, især når gassen opbygges i din mave. Flytning under træning løsner ofte det smertefulde pres, men smertefulde kramper fra gas kan også kvælde dine træningspas.

Årsager til gas

Flatulens eller burping er almindelig, når du træner, fordi du ofte gulp luft, som derefter bliver indgivet i din mave. Gas opstår normalt, når kulhydrater ikke er fuldstændig fordøjet. Sund mad forbruges ofte af fitnessentusiaster, især frugt, grøntsager, bønner og fuldkorn, forårsager gas. Forstoppelse, afføringsmidler og kunstige fødevaretilsætningsstoffer forårsager også gas. Smerten opstår, når gassen opbygges, og du er ikke i stand til at slukke det.

Forebyggelse af gas smerte

Forsøg og fejl med din kost kan hjælpe dig med at undgå gaskramper, når du træner. Det kan være nødvendigt at reducere mængden af ​​mad, du spiser, før du træner og eliminer fødevarer, der forårsager gas på dine træningsdage. Drikk vand hvert 15. minut, mens du arbejder, især hvis du spiser en kost med højt fiberindhold. Mejeriprodukter kan også føje til gaspine, så undgå mælk eller yoghurt før træning.

False Alarmer og Gas

Når du træner og får en skarp stakkelsmerte i den øverste venstre del af din mave, kan du måske tro at du har et hjerteanfald. Det er en almindelig fejltagelse og bør tages alvorligt, selvom det kun er kramper fra gas smerte. Hvis smerten er pludselig og alvorlig, eller hvis den varer længere end et par minutter, skal du søge lægehjælp straks. Ifølge Dr. Donnica, hvis du mener, at det er en nødsituation, bør du behandle det som sådan. En anden almindelig fejldiagnose er, når gassmerterne rammer på højre side af din abdominal region, og du tror at du måske har et appendicitisangreb. Se en læge, hvis smerten ledsages af feber eller kvalme.

Gas smertestillende

Gas smerter til sidst passerer, men måske brug for lidt assistance. Pebermynte te er en effektiv behandling for gaskramper. Pebermynteolie indeholder en antispasmodisk egenskab, der tjener til at glatte musklerne i fordøjelseskanalen og lette trykket. Du kan også prøve et over-the-counter gas relief produkt også. Hvis du er involveret i en intens aktivitet, når smerten rammer, skift til moderat motion som cykling i et par minutter, indtil smerten går.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Lifestyle Christianity - Movie FULL HD ( Todd White ) (Marts 2020).