Sundhed

Hvad skal man give en 1-årig baby efter smid?

Pin
+1
Send
Share
Send

Opkastning er en normal del af hvert barns liv, men skal behandles omhyggeligt for at undgå andre alvorlige medicinske problemer. Hvis din baby har problemer med at trække vejret, har en hævet mave, der er ømt eller opkaster grøn galde eller blod, skal du øjeblikkelig lægehjælp. Men hvis din baby har en forstyrret mave, der langsomt løser, hjælper han med at genoprette ved at genoprette sin normale kost.

Hvad at fodre

Elektrolytopløsning hjælper din baby med at komme sig ud af tabet af væsker, der kommer med opkastning. Disse løsninger sælges over-the-counter på et lægemiddel eller købmand. Hvis din baby ikke er interesseret, prøv en frosset version af løsningen. Tving ikke din baby til at spise eller drikke, hvis hun ikke er klar. Vand og sukkervand, en opløsning på 1/2 tsk. af sukker til 4 oz. af vand, er også hjælpsomme og kan friste din baby til at indtage nogle væsker. Den amerikanske Academy of Pediatrics anbefaler, tjener kun væsker til de første 24 timer af en opkastning sygdom til at holde din baby hydreret og undgå at udløse mere opkastning.

Hvornår skal du starte?

Hvis 30 minutter er gået siden sidste anfald af opkastning, tilbyde dit barn nogle elektrolytopløsning, anbefaler American Academy of Pediatrics. Hvis du forsøger at få din baby til at drikke hurtigere, kan opkastningen starte igen. Efter 12 til 24 timer med en flydende diæt genindføre fødevarer, der er bløde og se, hvordan din baby tolererer dem. Bryst- eller flaskefoder, når opkastningen er stoppet, og din baby kan holde elektrolytopløsningen nede.

Tegn på dehyrdration

Dehydrering er en alvorlig potentiel bivirkning ved opkastning. American Academy of Pediatrics anbefaler at en baby tager 44 oz. af elektrolytopløsning hver 24. time, hvis hun har en vægt på 26 kg. Anbefalingen øges til 51 oz. hvis hun vejer 33 kg. Hvis din baby ikke kan tåle klare væsker, skal du kontakte din børnelæge. Se efter tegn på dehydrering, såsom gråd uden tårer, færre end seks våde bleer på en dag, indsunkne øjne og kræsenhed. Kontakt din børnelæge, hvis nogen af ​​disse symptomer opstår.

Undgå

Giv ikke din baby anti-opkastning medicin. Hvis opkastningen skyldes infektion, kan medicinen forårsage, at infektionen forværres. Derudover må du ikke give din baby nogen medicin, der indeholder aspirin. Reye syndrom er en potentielt dødelig sygdom, der omfatter opkastning som et af dets symptomer. At give baby aspirin produkter kan forværre dette syndrom.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: 24 HOURS OF LIVING IN OUR CAR! | OVERNIGHT CHALLENGE | We Are The Davises (Februar 2020).