Relationer

Christopher Reeves søn i NYC Marathon Har internettet i tårer

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvis du har søgt efter motivationen til endelig at forpligte sig til at køre en maraton, skal du ikke kigge længere end Christopher Reeves søn til inspiration.

Will Reeve, søn af den sene "Superman" skuespiller, kører sin første maraton - den kommende New York City Marathon - alt til ære for sin far og mor. "Alt jeg gør, jeg forsøger at ære min forældres arv," fortalte Reeve New York Post. "Jeg vil gerne holde deres navne i live."

Efter at være blevet lammet i et 1995-hesteskibsulykke, brugte Christopher Reeve sin berømthedsplatform til at blive en handicappet rettighedsaktivist sammen med sin kone Dana. De to grundlagde Christopher & Dana Reeve Foundation og samlet op millioner af dollars til forskning.

Vil, der var forældreløs på 13, da hans far døde af et hjerteanfald, og hans mor døde af lungekræft 17 måneder senere, nu tjener på stiftelsen af ​​stiftelsen. Udover at løbe for at ære forældrenes hukommelse, planlægger Reeve personligt at hæve 35.000 dollars til fundamentet.

Reeve indrømmede posten, at han havde været skyldig i at afholde en maraton og fortalte sine venner og familie, at han altid ville gøre det "næste år." Hvis den undskyldning lyder bekendt, er du ikke alene.

"Endelig indså jeg," Hvilken slags eksempel sætter jeg på, når mange af de mennesker i rygsøjlen verden, som jeg fortaler for, ville gøre alt for at kunne klare sig til startlinjen? "" Fortalte han posten .

Mens man begår at køre en maraton, kan det virke som en præst i sig selv, det er bare begyndelsen. Den hårde del kommer, når det er tid til at komme ind i træningsmodus. Reeve og løbekonsulent Mark Zobia lavede en øvelsesplan sammen, forklarer posten, der indeholdt tre-seks-mile kører i ugen og et langt løb på lørdage på op til 20 miles.

Under marathonen, der finder sted den 6. november, planlægger Reeve at stole på hans træning såvel som på hans minder om sine forældre for at holde ham motiveret: "Alt de gjorde var udførelsen af ​​mod, mod og styrke," siger han. "Hver dag var en ny kamp, ​​et nyt slag, som mine forældre tacklede sammen."

Hæv din hånd, hvis du er klar til at tilmelde dig det marathon nu!

Hvad synes du?

Har du nogensinde kørt et maraton? Hvad motiverede dig til at gøre det? Vil du nogensinde køre et maraton i nogens hukommelse? Lad os vide i kommentarerne!

Pin
+1
Send
Share
Send