Mad og drikke

1.200 Calorie Diabetic Food Exchange

Pin
+1
Send
Share
Send

Ernæring spiller en vigtig rolle i forvaltningen af ​​diabetes. For at holde blodsukker og insulin niveauer inden for et målområde, kan mennesker, der har diabetes, bruge en række forskellige strategier som kulhydrat tælling og diabetes udveksling. Hvis du er overvægtig, kan din læge anbefale en måltidsplan med 1200 kalorier. At miste overskydende vægt hjælper din krop med at regulere blodsukkeret bedre. Følg en plan for 1200 kalorier under din læge vejledning, fordi dette er en meget lavt kalorieindhold kost.

Forstå Exchange List

Diabetesudvekslingslisten er en metode til at sikre, at du får samme mængde næringsstoffer og kalorier hvert måltid. Målet er at nå og opretholde en sund vægt og bevare dit mål blodglukoseniveau. Typisk ordinerer en læge eller diætist denne type diæt. Udvekslingslisten grupperer fødevarer sammen, der har stort set samme mængde protein, kulhydrat, fedt og kalorier. Dette giver dig mulighed for at bytte eller udveksle fødevarer på listen uden at bekymre dig om at tælle kalorier eller kulhydrater.

Brug af Exchange for Meal Planning

For at bruge udvekslingen skal du have den fulde udvekslingsliste for at planlægge dine måltider. Din læge eller diætist kan give dig en kopi af American Diabetes Association's "Exchange List for Meal Planning." Listen er opdelt efter sektion og indeholder en sektion for stivelse, frugt, mælk, grøntsager, protein, fedtstoffer, andre kulhydrater og krydderier. For at planlægge et måltid, vælg varer fra børslisten for hvert måltid, baseret på de retningslinjer, som din læge sætter for dig.

Opbygning af en 1200-Calorie Menu

For at nå i alt 1.200 kalorier ved hjælp af udvekslingslisten er et eksempel at vælge fem stivelsesudvekslinger, fem køleudvekslinger, fire fedtudvekslinger, tre ikke-stivelsesholdige vegetabilske udvekslinger, to frugtudvekslinger og to mælkeudvekslinger hver dag. Målet er at distribuere udvekslingerne jævnt i løbet af dagen, så du har tre hovedmåltider som morgenmad, frokost og aftensmad samt to snacks. Det vil tage lidt tid at blive bekendt med serveringsstørrelserne på børslisten, men når du forstår det, bliver det lettere at planlægge måltider.

Prøvemåltid på planen

Et eksempel på en morgenmad på denne plan ville være en lille banan, 3/4 kop fuldkornsprodukter med 1 kop fedtfri mælk. Dette svarer til 1 stivelsesudveksling, 1 mælkudveksling og 1 frugtudveksling. En god snack, der svarer til 1 mælkeudveksling, er 6 ounce fedtfri yoghurt med stevia eller en anden sukkerstatning. Til frokost kan du have en kyllingesandwich. To skiver helhvedebrød tæller som to stivelsesudvekslinger og en 2-ounce portion kyllingebryst tæller som to kødudvekslinger. Du kan tilføje grøntsager med dine grøntsagsudvekslinger. Et eksempel på en middag på denne plan er en 2 ounce portion laks, der tæller som to køleudvekslinger, 1/2 kop kogt asparges, som er 1 veggieudveksling og 1/2 kop sød kartoffel til 1 stivelsesudveksling.

Pin
+1
Send
Share
Send