Sport og fitness

Regler for jogging

Pin
+1
Send
Share
Send

Som nybegynder jogger har du meget at lære at gå fra en hobbyistbegynder til en erfaren runner. Uanset om du jogger for at træne til en begivenhed som en maraton eller du bare kører for fitness, kan du øge din hastighed, udholdenhed og sikkerhed ved at følge simple jogging regler, der gælder for både begyndere og dyrlæger. Ved at tage forholdsregler og forberede joggerne omhyggeligt, vil du ikke kun have en fornøjelig tid, du får det meste ud af dine daglige træningsprogrammer.

Pas på dig selv

Sikkerhed bør være en af ​​dine første prioriteter, når du jogger. Mens jogging fra en tredemølles sikkerhed kan beskytte dig mod elementerne, kan det være kedeligt. Hvis du vælger at jogge udenfor, skal du beskytte dig mod biler, fremmede og elementerne. Kjole passende til vejret i lag, der kan fjernes, hvis du bliver overophedet. Hvis det er muligt, jog i dagslyset, så du er tydeligt synlig af biler. Hvis du skal jogge om natten, hold dig til fortovet og bære reflekterende tape, så du let kan se. Hold så vidt muligt på fortovet og adlyd alle trafikskilte og lys for din sikkerhed. Fortæl altid nogen, hvor du skal hen og når du skal være tilbage og bære en mobiltelefon med dig.

Få gearet

Hvis du er seriøs om at lave jogging på din centrale form for fysisk aktivitet, skal du have det rigtige gear til at gøre kørslen mere behagelig og effektiv. Du vil have løbesko i stedet for cross-trainers. En cross-trainer sko fungerer godt til aktiviteter, der kræver meget side-til-side bevægelse; men til jogging vil du have et par velegnede løbere med polstring og en fleksibel sål. En butik, der har specialiseret sig i løbesko, kan hjælpe dig med at få et godt par.

Tag dig god tid

Der er ingen fart til at blive en krydret jogger. Hvis du skubber din krop for hårdt i starten, kan jogging blive en smertefuld og negativ oplevelse for dig. Ved at starte i god tid forud for enhver begivenhed, du gerne vil jogge ind, har du rigelig tid til at træne din krop til styrke og udholdenhed. Lyt til din krop og stop, hvis du ikke kan få vejret let, eller du har ømme fødder, skinner, knæ eller hofter. Ved at tage processen med at opbygge din udholdenhed langsomt, vil jogging være en sundere, mere positiv og mere givende oplevelse.

Bliv ved med at trække vejret

Når du udøver din krop, er det menneskets natur at holde vejret for mere magt. Men at holde vejret, eller i den anden ende af spektret - hyperventilerende - kan reducere din udholdenhed, mens du jogger. Vedtag en åndedrætsrytme, der vil forbedre din udholdenhed. Brug dine fod strejker for at hjælpe dig med at opretholde rytmen. Inhalér som din fod rammer: venstre, højre, venstre. Udånder som du strejker: højre, venstre. For at forbedre denne teknik skal du prøve det, mens du kører langsomt først.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: REGLER L'HEURE DE SON NRG/RUNNER SP (Februar 2020).