Sundhed

Ændringer i sexdrev til kvinder

Pin
+1
Send
Share
Send

Kvinder oplever naturligvis ændringer i kønsdrift i hele deres liv. Interesse i sex kan være højere i begyndelsen af ​​et forhold og lavere under stressperioder. Mayo Clinic vurderer, at cirka 40 procent af kvinderne på baggrund af undersøgelser oplever en manglende interesse for sex på et eller andet tidspunkt i deres liv. For nogle kvinder kan fluktuationerne være ekstreme og forårsage betydelig angst.

Typer af ændringer

En hypoaktiv eller lav sexdrev er den mest almindelige ændring, der kan give anledning til bekymring. En hypoaktiv sexdrev kan være en livslang tilstand, hvor kvinden aldrig har følt sig interesseret i sex, eller det kan være en situationstilstand, hvor hun engang var interesseret, men har mistet drevet enten helt eller alene mod sin partner. På forsiden kan et hyperaktivt eller ekstremt højt sexdrev også give anledning til bekymring, især hvis tanker om sex forårsager forstyrrelser i hverdagen.

Årsager

Ændringer i sexdrev kan skyldes en række faktorer, herunder fysiske og hormonelle ændringer, psykologiske problemer og problemer i et forhold. Receptpligtige lægemidler, især antidepressiva, blodtryksmedier og endog antihistaminer, kan nedsætte kønsdrevet. Stress, lavt selvværd og ægteskabsproblemer kan også sætte en dæmper på interessen for sex. Gravide kvinder, nye mødre og kvinder går gennem overgangsalderen oplever hormonelle forandringer, der kan ændre deres ønske også.

Medicinske test

Nogle kvinder kan vælge at søge lægehjælp for at udelukke bagvedliggende årsager til ændringer i kønsdrift, især hvis der ikke er nogen væsentlig ændring i deres forhold eller åbenlyse følelsesmæssige udløsere. Under udnævnelsen kan lægen udføre en bækkeneksamen for at udelukke fysiske problemer, herunder udtynding af vaginalt væv eller tørhed. Lab tests kan også bestilles for at kigge efter skjoldbruskkirtlen problemer eller andre medicinske årsager.

Behandling

Behandling af ændringer i kønsdrift involverer typisk en kombination af teknikker, herunder livsstilsændringer som regelmæssig aerob træning for at forbedre udholdenhed, finde måder at reducere stress og forbedre kommunikation med din partner, ifølge Mayo Clinic. Rådgivning med en sexterapeut kan også være gavnlig. Underliggende medicinske problemer kan behandles med recepter, herunder østrogen og testosteronbehandling.

coping

Ændringer i sexdrev kan påvirke et forhold og forårsage kaos på selvværd. Find måder at øge intimiteten og den følelsesmæssige bånd med din partner, som f.eks. Regelmæssige datoaftener. Tag tid til dig selv, læs bøger eller tag et bad. Prøv at tage fokus væk fra køn så meget som muligt. Dem med en hyperaktiv sexdrev kan få gavn af en anonym supportgruppe. Disse er normalt angivet i dit lokale daglige papir.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy (Marts 2020).