Mad og drikke

Laffy Taffy Candy Nutrition Facts

Pin
+1
Send
Share
Send

Laffy Taffy er et slik fremstillet af Wonka, en division af Nestle. Virksomheden beskriver det som en langvarig smagfuld tyggegummi, der kommer i forskellige størrelser. Den er tilgængelig i smag, herunder drue, vandmelon, kirsebær, jordbær og jordbær banan, og der er en vittighed trykt på hver indpakning.

ingredienser

Laffy Taffys første tre - og primære ingredienser er majssirup, sukker og palmeolie, ifølge Wonka. Malinsyre, hydrogeneret bomuldsfrøolie, salt og kunstige smagsstoffer og farver er også inkluderet i ingredienslisten.

Kalorier

I sortpakken Laffy Taffy - som indeholder ca. 20 små stykker sur æble, jordbær, drue og banan - en enkelt portion, der består af cirka fem stykker, har 150 kalorier, hvoraf 20 kommer fra fedt. En single-serve bar, der er tilgængelig i mange smagsoplevelser, er også 150 kalorier, ifølge Wonka.

Fed

En enkelt servering af sortpakker indeholder 2 gram fedt, hvilket er 3 procent af dit anbefalede daglige indtag, hvis du følger en kost på 2000 kalorier pr. Dag. Hver servering indeholder også 1,5 gram mættet fedt, eller 7 procent af din daglige værdi og 0 gram transfedt. De flavored Laffy Taffy barer indeholder lidt mere fedt. En 150-kalorie bar med druemostet Laffy Taffy indeholder for eksempel 3,5 gram fedt, som alle er mættet, hvilket udgør 17 procent af din daglige værdi af mættet fedt.

Kulhydrater og sukker

I en enkelt servering af miniature sortiment candies finder du 33 gram kulhydrater, eller 11 procent af din daglige værdi. Af disse kulhydrater er 21 gram sukker. I en 150-kalorieindhold af druesaftede Laffy Taffy, som med de andre smagsfulde barer finder du 29 gram kulhydrater, herunder 19 gram sukker.

Natrium

En enkelt servering miniature slik indeholder 55 mg natrium eller 2 procent af den anbefalede daglige værdi i en 2.000-kalorie diæt. Smagede søjler indeholder 20 milligram eller 1 procent af din daglige værdi.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: How Many Skittles Are In A Fun Size Bag? (Marts 2020).