Mode

Kan du reducere kollagenproduktion?

Pin
+1
Send
Share
Send

Kollagen er et protein i bindevæv i din krop, der hjælper med at holde din hud sammen og holde den elastisk. Normalt er tilstedeværelsen af ​​kollagen i din hud en god ting; det hjælper med at forhindre tegn på aldring, og mange anti-agingprodukter indeholder kollagen som hovedbestanddel. Men overskydende mængder af kollagen i visse områder kan skabe stygge strækmærker eller ar efter at huden er strakt eller skadet. Selv om der ikke er en måde at reducere mængden af ​​kollagen, som din krop producerer naturligt, kan du tage skridt til at reducere kollagenopbygningen.

Trin 1

Begræns din brug af hudplejeprodukter, der indeholder kollagen. Mange ansigts cremer, body lotions og anti-aging produkter liste kollagen som en hudfastende ingrediens.

Trin 2

Udfør massage på de områder, hvor der er opstået kollagenopbygning. Påfør kollagenfri lotion til dine hænder og gnid fingre over længden af ​​det berørte område i små cirkler. Massage er mest effektive på nye ar, der er færdige med scabbing; det er mindre effektivt på ældre ar og stregmærker.

Trin 3

Se din læge eller hudlæge hvis du har alvorlige forbrændinger eller ar, der ikke reagerer på selvmassage. En salve indeholdende kollagenase, som nedbryder kollagen, er tilgængelig ved recept for alvorlige forbrændinger eller dermal sår.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Beauty Ghost Mask | Tutorial | Coverbrands.no (April 2020).