Vægtstyring

Liste over lavt kulhydratkorn

Pin
+1
Send
Share
Send

Korn er et hurtigt og let måltid til morgenmad. Der er ingen madlavning involveret - tag bare en skål og lidt mælk, og du er klar til at gå. Men hvis du har lavt kulhydrat kost, er det måske ikke så simpelt. De fleste kornprodukter er ikke lave i kulhydrater. Faktisk er hovedbestanddelen i de fleste kornprodukter en slags korn og sukker, hvilket øger carb-tællingen. Som reaktion på behovet for en lav-carb korn, har mange virksomheder frigivet lækre korn, der stadig sparer carbs.

Kellog's Special K Protein Plus

Kellog's har lavet en Special K korn med alle de lækre af originalen, men uden alle kulhydrater. Special K Protein Plus giver 10 g protein og kun 14 g kulhydrater pr. Portion. I hver servering er der kun 2 g sukker, men 5 g fiber. Server dette korn med fedtfri mælk for et endnu højere indtag af protein. Hver servering størrelse er en generøs 3/4 af en kop og giver kun 100 kalorier og et udvalg af essentielle vitaminer og mineraler.

Nærende Living Hi-Lo

Hi-Lo er en bred vifte af korn fremstillet af Nutritious Living-selskabet. Den fås i en række forskellige varianter, herunder originale, med jordbær, vanille mandel og ahorn-pecan. Hvert Hø-Lo-korn indeholder kun 13 g kulhydrater i hver halvkage servering. Der er desuden kun 3 g sukker i hver servering. Disse korn indeholder også en generøs mængde soja, hvilket bringer proteinindholdet op til 12 g pr. Portion.

Atkins Morgen Startkorn

Atkins spiseprogram er kendt for at begrænse sine carbs. Det er derfor ikke underligt, at Atkins program tilbyder en lav-carb korn. Atkins Morning Start Korn er et sundt, lav-carb alternativ til det traditionelle korn. En portion indeholder kun 4 g nettocarbs og 14 g protein. Den fås i tredobbelt bær, bananødder, blåbær og crunchy mandelskarpe smag.

Flaxzsnax

Flaxsnax er en lav-carb hot cereal. I en halv kopp servering af kanel krydderier smag, vil du tage kun 130 kalorier og 13 g kulhydrater. Denne korn indeholder 12 g protein i hver portion. En varm kornblanding skærer ned på kulhydraterne endnu mere, fordi det også er lækkert at lave med varmt vand, skære ud mælk, som indeholder carbs.

Pin
+1
Send
Share
Send