Sport og fitness

Hvordan en storbrystet kvinde springer hakker

Pin
+1
Send
Share
Send

Uden ordentlig støtte over tid strækker vævene i brystene sig, og brystene begynder at sænke. Men lad ikke store bryster stoppe dig fra at træne. Jumping jacks og andre kraftfulde øvelser flytter store bryster en større afstand og med større kraft end når man engagerer sig i mindre kraftig motion, som at gå. Ved at sikre, at du støtter dine bryster, kan du hoppe ind i enhver aktivitet, som jacks, uden at bekymre dig om, at du ødelægger dine brysters delikate støttesystem.

Bryststruktur

Brystene omfatter ikke nogen egentlig muskel. I stedet er de helt understøttet af din hud og Cooper's ledbånd. Disse ledbånd fastgøres til kravebenet og pectoralis hovedmuskel inden forgrening ud inde i brysterne. Deres primære funktion er at understøtte brystvævet. Fordi disse ledbånd er utroligt tynde og ikke særlig stærke, er de udsat for at strække sig, når brystene bevæger sig.

Brystbevægelse

Med kraftig aktivitet bevæger brysterne ikke kun op og ned. De bevæger sig også fremad, sidelæns og cirkulært. I en undersøgelse, der blev offentliggjort i november 2010 "Journal of Applied Biomechanics", vurderede forskere brystforskydning under hoppekontakter. De fandt, at maksimal forskydning var 7,36 inches. Større bryster bevæger sig længere end mindre bryster, og den resulterende belastning på Cooper's ledbånd kan forårsage betydelig smerte og ubehag. Den mest effektive måde at beskytte dine bryster på er ved at bære et veludstyret sportsbøjle.

Indkapsling Bras

Sportsbras kommer i to hovedtyper: kompressionsbras og indkapslingsbras. Kompressionsbras forhindrer bevægelse ved at klemme brysterne til brystet. Denne type bh virker bedst for kvinder med A eller B kopper. Indkapsling bras understøtter hvert bryst individuelt og fungerer bedst for kvinder med større bryster, kop størrelse C og højere.

Korrekt pasform

For god brystunderstøttelse under jumping jacks er passende pasform afgørende. Begynd med at måle afstanden omkring brystet, lige under dine bryster, i tommer. Dette nummer giver dig den numeriske del af din bh størrelse. Derefter måle afstanden i tommer omkring dine bryster. Træk brystmålingen fra din brystmåling. Dette nummer vil indikere din kop størrelse, med hver tomme indikerer et bogstav. En 1-tommers forskel er en A-kop, og en 2-tommers forskel er en B-kop. For eksempel, hvis brystet måler 38 inches og dine bryster måler 42 inches, er dine bryster ordentligt understøttet i en 38D bh.

Pin
+1
Send
Share
Send