Mad og drikke

Edamame på anti-svampe kost

Pin
+1
Send
Share
Send

Millioner af bakterier og svampe lever på og i din krop. Mange af dem har sundhedsmæssige fordele eller er harmløse, når de ikke vokser for hurtigt, men en svulm af svampe kan forekomme i forskellige dele af din krop og føre til helbredsmæssige problemer. Edamame kan være en del af en sund kost for at forhindre eller reducere svamp overvækst, men medicinsk behandling kan være nødvendig under visse forhold.

Svamp overvækst og behandlinger

Overgrowth af en gærlignende svamp kaldet Candida albicans forårsager candidiasis, ifølge University of Maryland Medical Center. Vaginal gær infektioner, der skyldes for meget Candida vækst i vagina, påvirker tre fjerdedele kvinder mindst en gang. Personer med hiv / aids, babyer, ældre voksne og immunkompromitterede individer er modtagelige for oral thrush eller en mundinfektion. Over-the-counter og receptpligtige antibiotika er almindelige behandlinger for candidiasis. Tea Tree Oil Cream, eddike douches for vaginal gær infektioner og en anti-svampe kost kan lindre tilstanden, ifølge MayoClinic.com.

Anti-svampe kost

Forkæmpere af en svampeholdig kost hævder, at en anti-svampet kost kan stoppe væksten af ​​Candida albicans og reducere almindelige generelle symptomer, såsom hovedpine og overvældende træthed, ifølge MayoClinic.com. Kosten fjerner gær og alle fødevarer med gær i dem, som brød og øl. På kosten undgår du sukker, raffineret hvidt mel og ost. Kosten understreger ubehandlede næringsstoffer, og edamame eller grønne sojabønner kan være en del af denne kost.

Edamame og dens næringsstoffer

Edamame er grønne, umodne sojabønner. Ubearbejdet edamam indeholder ikke gær, sukker, mel eller ost, så de kan være en del af en svampehud. De er rige på calcium, og mange personer med candidiasis har utilstrækkelige calciumniveauer, ifølge University of Maryland Medical Center. Edamame indeholder antioxidanterne C-vitamin og E-vitamin, hvilket kan reducere inflammationen, der kan skyldes gærinfektioner.

Overvejelser

Du kan spise ristet edamame som snacks eller brug kogt edamam i salater på en svampehud. Spise dem med hvidløg kan forhindre gær infektioner på grund af hvidløgs antibakterielle effekter, ifølge University of Maryland Medical Center. Gærede sojaprodukter, såsom miso og tofu, giver probiotika ifølge University of Michigan. Disse sunde bakterier kan forhindre candidiasis. Intet bevis viser, at en anti-svampe kost effektivt kan forhindre svamp overgrowth, ifølge MayoClinic.com. Den sikreste fremgangsmåde er at konsultere din læge, hvis du har bekymringer over en vaginal gærinfektion, oral thrush eller uforklarlige symptomer.

Pin
+1
Send
Share
Send