Mode

Den bedste ansigt fugtighedscreme for rødhed

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvis du lider af ansigtsrødhed, kan du bruge en fugtighedscreme til at berolige området og lindre din rødme. Rosacea, keratose og eksem er eksempler på hudsygdomme, der kan forårsage rødme på huden. Fugtighedscreme kan bruges til at berolige huden og reducere rødmen af ​​huden.

Cetaphil Daily Facial Moisturizer

American Academy of Dermatology (AAD) hjemmeside siger, at rødme forårsaget af rosacea kan reduceres ved hjælp af aktuelle behandlinger med metronidazol. Ud over metronidazol indeholder Cetaphil Daily Facial Moisturizer de rødmeindholdende ingredienser cyclomethicon og glycerin. Den kan bruges dagligt og indeholder også en indbygget SPF 15 solcreme. Dette beskytter din hud mod skader og rødme forårsaget af solen. Fugtighedscreme kan påføres om morgenen, inden du sætter på nogen makeup.

Rosacea Care Moisturizer

Brugere fra Rosacea Group hjemmeside gav Rosacea Care Moisturizer, en ansigtsfugtighedscreme, en gennemsnitlig vurdering på fem ud af fem stjerner. Det er en mild produkt med aktive ingredienser, der omfatter vitamin K og pilgræs. Disse ingredienser roer huden for at reducere rødmen. L-Alpha Bisabolol er inkluderet i fugtighedscreme for at give antibakterielle egenskaber til fugtighedscreme for at forhindre fremtidige udbrud af rød og irriteret hud. Det anbefales af producenten, at du anvender cremen hver aften før sengetid.

AmLactin

Ifølge Medical News Today hjemmeside, anbefaler Alan Fleischer, M.D., formand for afdelingen for dermatologi ved Wake Forest University School of Medicine, anvendelsen af ​​fugtighedscreme med mælkesyre som AmLactin. Det er en moderat fugtighedscreme, der kan hjælpe med at fylde dehydreret creme. Det er højt i antioxidanter, som kan hjælpe med at berolige rød og irriteret hud. Det er særligt nyttigt for at lindre rødme forårsaget af tørhed og hudbetingelsen keratose. Det anbefales til brug om aftenen, men det kan også anvendes om morgenen for personer, der har meget irriteret hud.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: DIY Gift Ideas! 10 DIY Christmas Gifts & Birthday Gifts for Best Friends (Marts 2020).