Mad og drikke

Kalorierne i en skin & ost croissant

Pin
+1
Send
Share
Send

Croissanter er franske ruller, der ofte spises alene, men kan også bruges som brød til en sandwich. Skinker med skinke og ost giver en balance mellem kulhydrater, protein og fedt, men kan være højt i kalorier.

Kalorier

Online ernæringsdatabase My Fitness Pal forklarer, at en 4,2-oz. skinke og ost croissant indeholder 350 kalorier. Mayo Clinic.coms kalorieudgifter angiver, at det ville tage ca. 1 1/2 timers vejvægt at forbrænde kalorierne i dette måltid.

Fed

Både croissanter og ost er højt i fedt, og som følge heraf er en 4,2-oz. skinke og ost croissant indeholder 18 g fedt. Af dette fedt kommer 10 g fra mættet fedt. USDA foreslår at begrænse mættet fedtindtagelse til 10 procent af dine kalorier, da det er mindre sundt end andre typer af fedt.

Kulhydrater

Skinker med skinke og ost er rige på kulhydrater. En 4,2-oz. skinke og ost croissant giver 34 g kulhydrater. Af disse kulhydrater kommer 1 g fra fiber, mens 4 g er fra sukker.

Protein

Hver 4.2-oz. skinke og ost croissant indeholder 14 g protein. Ifølge National Library of Medicine og National Institutes of Health bør du dagligt forbruge 50 til 65 g protein.

Pin
+1
Send
Share
Send