Mode

Den bedste måde at fjerne acne ar

Pin
+1
Send
Share
Send

Acne ar er ofte en smertefuld fysisk påmindelse om de pinlige følelser af ungdomsårene. Selv selv i deres 30'erne, 40'erne og 50'erne kan få acne og lider af resulterende ardannelse. Hvis dine ar forårsager depression, mangel på selvtillid eller forstyrrer din evne til at danne personlige relationer, få beskæftigelse eller lykkes i livet, råder det amerikanske dermatologiske akademi om at søge medicinsk behandling. Selv om ingen procedure helt kan genoprette din hudpleje, kan mange indgrebsprocedurer betydeligt reducere udseende af ardannelse.

Trin 1

Vær realistisk om effektiviteten af ​​anti-ar-cremer fra forbrugerne. Der er ingen mangel på marketingfolk, der gør uhyrlige påstande om deres produkter, og de kan endda garantere, at en ardcreme kan gøre dit ansigt til at se ud, ligesom det gjorde, før du fik acne. Men tro det ikke. AAD indikerer at nogle anti-ar cremer, nemlig dem, der indeholder glycolsyre, retinol eller C-vitamin, kan fremme kollagenproduktion, hvilket resulterer i en lille "plumping" -virkning af din hud. Men selvom disse kan have en effekt på meget mild acneår, hvis du har udtalt depressioner i din hud, vil resultaterne være ubetydelige.

Trin 2

Træk omhyggeligt, når du bruger home microdermabrasion kits. Tal med en hudlæge før du tager en "DIY" tilgang til behandling af dine acne ar. Når det udføres ukorrekt, kan hjemmemikrodermabrasion gøre din ardannelse værre. Hvis du vælger at bruge hjemmeapparater, har du realistiske forventninger til, hvad de tilbyder: De vil ikke give dig de udtalte, langvarige resultater, som du ville se efter behandling på en lægekontor.

Trin 3

Vent til den rigtige tid til at fjerne acne ar. AAD rådgiver søger behandling efter acne er blevet behandlet og er under kontrol. Procedurer, der anvendes af dermatologer, er kosmetiske og er generelt ikke dækket af en sundhedsforsikring - hvilket betyder at du betaler for din behandling uden for lommen. Hvis din acne blusser op efter at du har fjernet ar, kan du ende med at betale dobbelt så meget, som du ville have ventet, indtil dine blemisher blev løst.

Trin 4

Få al information fra din hudlæge om forskellige acne ar behandlinger. Kemisk peeling, laser hud resurfacing og microdermabrasion kan være passende til at behandle milde acne ar. Stadig populære er blødtvævsfyldstoffer, såsom kollagen og fedt, der injiceres i ar, hvoraf de fleste er midlertidige; Denne metode til behandling af individuelle deprimerede ar resulterer imidlertid i få bivirkninger og ingen nedetid. Nogle gange kan en kombination af behandlinger være den bedste måde at fjerne dine acne ar på. For eksempel kan dybere, mere udtalte acne ar kan kræve operation, efterfulgt af laser resurfacing. Hvis du vil finde den bedste måde at behandle acne ar på, så lad din hudlæge rådgive dig.

Tips

  • Ifølge AAD lider mellem 40 millioner og 50 millioner amerikanere af acne. I USA betragtes det som den mest almindelige lidelse, der påvirker huden.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: AKNE NARBEN SCHNELL ENTFERNEN + Tipps! #BetterSkinwithAnna (April 2020).