Vægtstyring

Brød på HCG-diætet

Pin
+1
Send
Share
Send

De fleste HCG diæt planer følger de generelle retningslinjer først udviklet af Dr. A.T. W. Simeons, en britisk læge, der opsummerede kosten i sit manuskript, "Pounds and Inches", som kræver supplerer af hormonet HCG i kombination med en meget lavt kalorieindhold, der begrænser kulhydrater, herunder brød. HCG eller human choriongonadotropin; er forbundet med graviditet og ifølge fortaler for HCG vægttab planer hævder, at det kan øge stofskiftet og reducere sulten. Patienter bør ikke udføre denne diæt uden lægeligt tilsyn og bør konsultere deres personlige læge inden planen startes.

HCG diæt retningslinjer

En HCG vægttab plan kombinerer kosttilskud af HCG administreret som injektioner, flydende dråber eller transdermale cremer med en streng diætplan. Daglig kalorieindtagelse er begrænset til mellem 500 og 800 kalorier, og madindstillinger er begrænset til primært protein, frugt og grøntsager. Kostplanen opmuntrer magert kød som kylling, kalkun og fisk med sider af grønne grøntsager og frugter som citrus, æbler eller pærer.

Melba Toast på HCG Diet

Dr. Simeons oprindelige menuplan for HCG-diætet tillod ikke brød, pasta eller korn på grund af deres indhold af stivelse og kulhydrater. Protokollen giver dog mulighed for en servering af Melba toast med frokost eller aftensmad eller som snack mellem måltiderne. Ifølge Old London Foods, der fremstiller Melba toast, indeholder en servering tre stykker toast til i alt 60 kalorier og kun 13 gram kulhydrater, hvilket gør det til et lavt kalorieindhold, lavt carb alternativ til brød.

Alternative brødindstillinger

Visse HCG vægttab programmer som HCGGreen tilbyder dieters mulighed for at spise spire hvedebrød. Vanskeligheden er imidlertid, at disse brød kan indeholde flere kalorier end den traditionelle Melba toast. Ezekiel spiret korn brød, for eksempel har en servering størrelse på en skive og indeholder 80 kalorier pr. Portion. Det kan være svært for personer, der holder kalorieindhold på 500 eller 600 kalorier om dagen for at passe et stykke brød i en måltidsplan og holde sig inden for deres kalorieindhold. Mange dieters kan finde ud af at tage to portioner Melba toast om dagen er den bedste måde at tilfredsstille en sult for brød.

Ekspertindsigt

Mayo Clinic bemærker, at meget af det vægttab, der opnås på et HCG kostprogram, sandsynligvis skyldes lavt kalorieindhold i stedet for HCG-kosttilskud. Kost og vægttab programmer, der tilskynder til motion, afbalanceret måltider og sundt kalorieindtag er mere tilbøjelige til at føre til varigt vægttab og effektiv vægtstyring. En kostplan som HCG-planen, der udskærer kulhydrater, herunder brød, er ikke designet til langvarig brug og kan sætte diætmænd i fare for "yo-yo" slankekure.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: HCG-21-Tage-Diät Kleie Quark Brot (Eiweißbrot) (April 2020).