Sundhed

Urte behandlinger Vs. Western Medicine

Pin
+1
Send
Share
Send

Urtebehandlinger blev almindeligt anvendt i århundreder, før konventionel vestlig medicin kom sammen. Også kendt som allopatisk medicin, er vestlig medicin nu konventionel medicinsk behandling i USA og nogle andre lande. Da det begyndte i begyndelsen af ​​det 19. århundrede, var allopati den alternative behandlingsform. Heldigvis er der i det 21. århundrede mange valg til sundhedspleje. I Nordamerika har folk adgang til det bedste, som Western Medicine kan tilbyde, samt tidstestede traditionelle former for helbredelse, såsom urtemedicin.

Herbal Basis

Herbal medicin er enten ekstraheret fra eller fremstillet af en hel plante. Den mest aktive ingrediens er indlejret i et væld af andre naturlige forbindelser, som kan bidrage til at mindske bivirkningerne og forbedre absorptionen af ​​de aktive ingredienser. Af denne grund har deres virkninger en tendens til at være mere blid og sikker til langvarig brug. Maria Badell, en licenseret akupunktør, siger, at urtebehandlinger kan varieres efter dine behov. Hun forklarer, at for et alvorligt akut angreb på kroppen, såsom forkølelse, kan urter give et stærkere tonerende boost og kræver ikke længere behandlingstid sammenlignet med kronisk lidelse eller energibesparelse. Chris Axelrad, en licenseret akupunktør og direktør for Axelrad Clinic, tilføjer, at "Planter er levende ting, og de bærer en intelligens i vores kroppe, når vi forbruger dem. For eksempel er planter, der vokser i fugtige klimaer, typisk nyttige til forhold som ødem og overskydende væskeretention. "

Synergistiske Formler

Naturopathic doctor, Dr. Jennifer Potter, forklarer at fordi de biologiske komponenter arbejder på en synergistisk måde med vores kroppe, fordi plantelægemidler bruger et helt stykke af planten, hvis ikke hele planten. "Allopatisk medicin eller farmaceutisk medicin bruger enkeltkemiske ekstrakter af de ingredienser, der findes i planterne, uden at bruge de resterende gavnlige komponenter." Urtebehandlinger kombinerer normalt flere urter til en formel. Dette tager højde for hovedbehandlingsmålet, som f.eks. Lindring af hovedpine samt afledte mål, der kan understøtte det primære mål, for eksempel beroligende stress, forbedring af søvn, forbedring af blodcirkulationen.

Enkelt kemiske stoffer

I modsætning hertil indeholder vestlige stoffer typisk et enkelt kemisk stof konstrueret til et enkelt formål. Dette kemikalie gives i høj koncentration for at opnå en drastisk og hurtig forandring i kroppen. Der tages ikke hensyn til langtidseffekter eller konsekvenser. Den samme patient, der er nævnt ovenfor, kan få en migræne medicin, en sovende pille og en blodpladereducerende medicin. Alle er givet i høje koncentrationer og kan interagere eller have bivirkninger.

Medical Professional Teamwork

Mange allopatiske læger i USA går sammen med alternative medicinskolleger - naturopater, kiropraktorer, traditionelle kinesiske medicinere og endda herbalister - for at sikre, at deres patienter får adgang til det bedste af alle mulige behandlingsveje. Naturopathic doctor Janet McKenzie beskriver, hvordan vestlig medicin og urtemedicin ikke udelukker hinanden og kan bruges sammen for at opnå gode resultater. Hun uddyber: "Nogle gange er farmaceutiske lægemidler nødvendige, men har uacceptable bivirkninger. Naturlægemidler kan bruges til at understøtte aktiviteten af ​​de farmaceutiske præparater, så kun de mindste doser af de syntetiske lægemidler skal bruges, hvilket minimerer bivirkninger, der kan forstyrre drastisk med en persons livskvalitet. " Ikke alle M.D.'er er dog hurtige til at arbejde sammen med praktiserende læger, der ordinerer plantelægemidler. Psykiater Laura Davies, M.D., siger, at mangel på videnskabeligt bevis er en af ​​hovedårsagerne til, at hun modstår urtemedicin i sin praksis. Et andet punkt, Dr. Davies gør, er med hensyn til manglen på kvalitetskontrol over botaniske stoffer, idet de erklærer: "Deres doser er ikke standardiserede, så fra patienten til pakken kender patienten ikke, hvor meget de vil få." Specielt hvad angår hendes medicinske område, siger Dr. Davies til patienter med depression, angst eller enhver psykiatrisk sygdom ", er beviset klart, at allopatiske lægemidler er meget mere effektive og sikrere og forudsigelige."

Ikke mere kosttilskud

Badell understreger, at urtemedicin er forskellig fra tilsætning af vitaminer og mineraler. Urter som medicin bruges, når din krop har brug for et ekstra boost eller en beroligende balsam for at bringe den tilbage i balance. I modsætning til kosttilskud bør de fleste plantelægemidler ikke tages i længere perioder, men det afhænger af, hvilken type urter der anvendes og til hvilket formål. Badell tilføjer, at "at tage vitaminer og mineraler er beslægtet med at spise nærende fødevarer, men urtetilskud bør tages med en alvorlighed og foreskrives af en kvalificeret licenseret professionel, ligesom regelmæssigt foreskrevne lægemidler gives af allopatiske praktiserende læger i dag."

Pin
+1
Send
Share
Send