Mad og drikke

Bærbar Basketball Sand Vs. Vand

Pin
+1
Send
Share
Send

Bærbare basketballsystemer er bekvemme og forholdsvis billige, så du opretter en i din indkørsel eller baggård for et sjovt spil af hoops næsten hver gang. Fordi de er bærbare, er disse systemer ikke tunge og kræver enten vand eller sand at veje dem ned. Producenterne giver retningslinjer for, hvordan man bruger enten stof, men de anbefaler stærkt sand over vand.

Bekvemmelighed

Stoffet du bruger til at udfylde din basketbase vil afhænge af en række faktorer, herunder bekvemmelighed. Vand er let tilgængeligt i de fleste hjem, så du kan få fat i din haveslange og holde den i bunden for at fylde den op. Sand er ikke sandsynligt tilgængelig, så medmindre du bor i en sandstrand, skal du gå til en boligforbedring eller landskabsbutik. Du kan købe sand i poser eller i bulk.

Sikkerhed

Fabrikanter anbefaler at fylde din bærbare basketball base med sand af sikkerhedsmæssige årsager. Bærbare hoops er ustabile og kan falde over temmelig let. Hvis du fylder basen med vand og basen revner, kan vandet lække ubemærket ud, og enheden kan falde over, muligvis forårsage skade. Vand er et flydende stof og vil bevæge sig og flyde rundt i bunden. Sand er tættere og tyngre, og Basketballhoopbuyingguide.com bemærker, at fyldning af bunden med sand skaber en langt mere stabil stang og bagplade.

Andre overvejelser

Vand fryser i kolde områder. Hvis du bor i et område, hvor temperaturen falder under frysning, vil vandet i bunden fryse og udvide, muligvis krakning af basen. Du kan undgå dette problem ved at tilføje en lille mængde frostvæske til bunden, når du tilføjer vand. Når du har fyldt basen med vand, skal du også tilføje en spiseskefuld klorblegemiddel for at forhindre algdannelse. Hvis du planlægger at flytte basketballen ofte, er vandet meget lettere at tømme og refillere end sand.

Procedurer

Fyldning af bunden med vand er væsentlig lettere end påfyldning med sand. For sand skal du placere en stor tragt i fyldhullet og hæld forsigtigt hver sæk sand gennem tragten. Husk at sandtasker er relativt store, vejer mellem 18 og 50 lbs., Og du skal bruge flere poser til at fylde basen. En pose legetand sælger til omkring $ 3, fra januar 2011.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Inside North Korea (Part 1/3) (Februar 2020).