Mad og drikke

Fødevarer, der reducerer alkoholbehov

Pin
+1
Send
Share
Send

Alkoholbehov sammenlignes med sultens trang, som varierer i intensitet såvel som symptomer. En rapport fra American Psychological Association siger, at alkoholbehov forekommer som et fysiologisk svar på interne eller eksterne tegn, såsom behagelige minder om alkohol eller duft af alkohol. Ernæringsbalancen er signifikant for at reducere alkoholbehov og de almindelige bivirkninger af tilbagetrækning, såsom angst eller spændinger, lav energi og mangel på søvn samt fordøjelsesproblemer og tarmafbrydelser.

Brød, pasta og ris

Komplekse kulhydratholdige fødevarer er vigtige for at reducere sukkerbehovet i forbindelse med alkoholgenopretning. Komplekse kulhydrater omdannes til glukose i blodet og bruges som energi. I modsætning til simple sukkerholdige fødevarer, såsom slik eller kartoffelchips, giver komplekse kulhydrater dig mulighed for at beholde energi længere og ikke forårsage sukkerhastighed og nedbrud. Pacific Northwest Relapse Prevention Specialists siger, at enkle sukkerarter fra disse kilder producerer en kemisk reaktion, der fremkalder stress på din krop, hvilket øger kravet om alkohol. Vælg komplekse kulhydrater lavet af fuldkorn, hvede eller klid. Hele-kornpasta, brun ris og havregryn er energiforsyningsprodukter, der også giver vitaminer og mineraler til et sundt nervesystem.

Bananer, ærter og bladgrønne

B-vitaminerne er yderst vigtige i alkoholgendannelse og krængreduktion, ifølge University of Maryland Medical Center. Denne gruppe af vitaminer giver din krop energi med henblik på at bekæmpe træthed, hjælper med at producere røde blodlegemer til passende hjerne- og hjertefunktioner samt hjælper med at metabolisere næringsstoffer korrekt under fordøjelsen. Disse vitaminer er også vigtige for at øge serotoninproduktionen, hvilket hjælper med at nedsætte forekomsten af ​​depression og angst, der opleves under den første indtagelse af alkohol. Spise fem til otte portioner frugt og grøntsager daglig giver tilstrækkelige mængder B-vitaminer. Vælg snacks med bananer og rosiner, eller spis en frokostsalat fuld af greens som romaine salat, broccoli og spinat. Tilsæt ærter eller rødbeder som sideskål til aftensmad og nyd appelsiner, grapefrugt eller meloner til dessert.

Kylling, Laks og Mejeri

Protein er vigtigt for at opretholde muskulatur og vævs sundhed samt at formidle neurotransmitterne i din hjerne, der påvirker humør, søvn og fordøjelse. Ifølge University of Maryland Medical Center omfatter en sund genopretningsdiet et stigende proteinindtag. Bagt, grillet eller broiled kylling krydret med peber, urter og krydderier er en god kilde til protein. Fisk, som laks, tun og makrel er også fede muligheder. Vælg mejeriprodukter lavet med fedmælk, såsom yoghurt eller ost, til snacks. Prøv ikke at spise fede rødt kød under din første opsving, da dette kan forårsage høje kolesterol- og blodtryksproblemer.

Yderligere ernæringsmæssige behov

I tilfælde af kronisk alkoholisme kan du kræve særlige næringsstoffer til nyttiggørelse, såsom thiamin. Tiamin er et B-vitamin, der ofte er mangelfuld hos dem med langvarig alkoholisme. Kontakt din læge om et tiamintilskud, og spis mad som svinekød, sojabønner og hvedekim for at øge det daglige indtag af dette vitamin. Begræns dit indtag af koffein, som kan fremkalde alkoholkrævninger, ifølge Lawrence Wilson, MD hos Center for Development. Spis tre afbalancerede måltider og tre små snacks hver dag for at forhindre underernæring. Drik mindst 64 ounce vand dagligt for at forhindre dehydrering og støtte nyre sundhed.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Nie wieder Jojo Effekt! Fehler beim Abnehmen vermeiden - Sophia Thiel (April 2020).