Sport og fitness

Trækte maves muskler fra at spille golf

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvis du troede, at dine arme og ben var de eneste ting, der var involveret i din golfsving, fik du sandsynligvis en uhøflig opvågnen, da du fandt ud af, at dine abdominale muskler var ondt eller trukket efter en dag på banen. Det er overraskende for mange at lære at golf er en total-kropsaktivitet, der omfatter de fleste af de store muskler i kroppen.

Muskler bruges i golf

Når du svinger en klub - især rammer en chauffør på tee-boksen - vil du trække på dine buk på en større måde. Din rectus abdominis, eller "six pack" i midten af ​​din mave og oblique på siderne hjælper med at rotere din krop for at skabe en kraftig sving. Disse muskler hjælper også med at stabilisere rygsøjlen, forhindre rygsmerter og hjælpe dig med at genvinde din balance efter sving. Når dine mave er svage, trækkede muskler og en mindre kontrolleret golf swing er bare nogle af de bivirkninger du måske ser.

Kortsigtet lindring

Hvis en trækket muskel er dårligt nok, resulterer det i en delvis eller fuld tåre i muskelfibre. Ifølge New York University's School of Medicine kan denne type skade skyldes kraftig vridning af kroppen eller ved aktiviteter, som dine muskler ikke er vant til at gøre. På kort sigt er det bedste middel til at forblive væk fra golfbanen i et stykke tid, i hvert fald indtil smerten falder. Prøv også isning området i ca. 15 minutter, fire gange om dagen, foreslår NYU's School of Medicine. Hvis smerten varer mere end et par dage, skal du kontakte din læge for anden behandling eller smertelindring. Han kan anbefale en over-the-counter smertelindring som ibuprofen.

Langsigtet forebyggelse

Fordi en trukket mave muskel er ofte forårsaget af at bruge dine muskler på en måde, de ikke er vant til at blive brugt, de langsigtede løsninger indebærer at træne dine muskler ordentligt. At udføre kerneuddannelsesøvelser hjælper med at styrke hele midsektionen, hjælper med at forbedre din golfsving, samt forbedre dine daglige aktiviteter. For at styrke ryggen på samme tid - en anden vigtig muskelgruppe til din golf swing - prøv at udføre planker og sideplanker, og hold hver pose i 30 sekunder flere gange om dagen. Pullups, pushups, crunches og cykel crunches vil også hjælpe dig med at styrke dine abdominals og obliques. For de bedste resultater, indarbejde en styrketræning eller vægt træningsrutine for alle større muskelgrupper, der hjælper med at forbedre alle aspekter af dit golfspil.

Få din swing analyseret

Pro golfspillere vil fortælle dig, at kerne musklerne i underlivet, ryggen og rygsøjlen er absolut afgørende for en god sving. Hvis du virkelig er bekymret for ydeevne, skal du analysere din swing på en lanceringsskærm og optages på video. Ved at se på, hvordan du svinger i slowmotion, kan en træner vise dig, hvordan du overfører magt, ikke bare fra dine arme og ben - men også fra din kerne. Når dine kerne muskler er korrekt trænet, og du lærer at bruge dem til din fordel, kan du finde dit golfspil stærkt forbedret.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Part 1 - A Princess of Mars Audiobook by Edgar Rice Burroughs (Chs 01-10) (April 2020).