Mad og drikke

Tangerine Nutrition Information

Pin
+1
Send
Share
Send

Nem at skrælle og fyldes med næringsstoffer, mandariner gør en god on-the-go snack. De er også lækre, en saftig blanding af tærte og søde smag. Mandariner er lavt i kalorier og fedt, men giver vitaminer, mineraler og fibre.

Kalorier, fedt og kolesterol

Mandariner er et glimrende valg for dem, der ser deres vægt og overvåger deres fede indtag. Ifølge Produce for Better Health Foundation har en middelstor tangerine, der vejer 109 g, kun 50 kalorier, ingen fedt og ingen kolesterol.

Kulhydrater, Fiber og Protein

Disse små, aromatiske citrusfrugter er gode kilder til kostfibre, med 8 procent af din anbefalede daglige værdi af fiber i hver mediumstørrelse mandarin. En mandarin indeholder i alt 13 g kulhydrater, hvoraf 2 g er fiber og 9 g er sukkerarter. En mandarin leverer også 1 g protein.

Vitaminer

Som citrusfrugter i almindelighed er mandariner en vigtig kilde til vitamin C. En mellemstor mandarin har 45 procent af din anbefalede daglige værdi af næringsstoffet. Det har også 6 procent af A-vitamin; 4 procent af thiamin, vitamin B6 og folat; og 2 procent af riboflavin, niacin og pantothensyre.

Mineraler

Mandariner tilføjer også til din krops butikker af visse vigtige mineraler. Ifølge Sunkist har en mellemstore tangerine 4 procent af din anbefalede daglige værdi af calcium, kalium og magnesium. Det giver også 2 procent af fosfor, zink, kobber og mangan. En mandarin indeholder ingen natrium.

Udvælgelse og opbevaring

For den bedste næringsværdi og smag, vælg tangeriner, der er tunge for deres størrelse, rigt farvet og fri for bløde pletter eller brune områder. Opbevar dem i køleskabet, hvis du ikke spiser dem straks. Du kan vente op til to uger for at bruge dem.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: KetoKrate February 2018 Unboxing and Giveaway! (Januar 2020).