Sport og fitness

De bedste vinterstøvler til snesko

Pin
+1
Send
Share
Send

Snesko har været en grundlæggende metode til at krydse dyb sne i over 6000 år. På trods af denne langvarige menneskelige proclivity til snesko, kan din oplevelse lide, hvis du bruger de forkerte støvler. De bedste snesko støvler har brug for at holde dine fødder varme og tørre og fastgør din snesko bindende for at holde dig i bevægelse komfortabelt. Der er ingen støvler designet specielt til snesko, men nogle støvler har funktioner, der gør dem særligt velegnede til opgaven.

Holde sne, hvor den tilhører

Det vigtigste træk ved en snesko støvler er evnen til at holde dine fødder tørre og komfortable. De bedste støvler opnår dette ved hjælp af en vandtæt åndbar membran, som forhindrer fugt i at smelte sne eller slør fra at komme ind i støvlet, mens det stadig tillader sved at fordampe ud. Dette vil holde den klamme følelse af våde fødder ødelægger din snesko-tur. Vandtætte åndbare membraner fungerer bedre end belægninger, fordi de ikke gnider af med tiden.

At få en Icy Grip

De fleste snesko ture krydser en række terræn, hvilket gør en god ydersål vigtig for en snesko boot. Skulle du nødt til at fjerne dine snesko for at klatre over en forhindring, vil du have hårde gummilåge til at gribe ind i is eller faldne træstammer for sikkerhed og sikkerhed. En snowshoeing-sokkel bør være fast, så du kan slå kramperne på din snesko i isen fast. Nogle støvler har små metal tænder indlejret i sålerne, der giver et solidt kontaktpunkt på en isagtig overflade.

Bliver vedhæftet

Den bedste sneskoforbindelse giver en solid forbindelse til din snesko-binding. Fast gummi eller læder over tåen på støvlet lader dig stramme tåbindingen fast, og en fast sål, der ikke bøjer eller vrider, mens du går, forhindrer bindingen i at løsne over tid. Snowshoeing støvler skal også have en lille læbe i bunden af ​​hælen, der holder hælbåndet på din snesko bindende fra at glide af, mens du går. Den bedste støvle vil også fastgøres over anklen og give dig støtte for at forhindre enhver vridning, hvis du mister din balance.

Holder dine piggies vinkler

Subzero temperaturer tvinge din krop til at trække varme væk fra dine ekstremiteter, hvilket gør tæerne særligt tilbøjelige til frostskader og følelsesløshed. Gode ​​snesko støvler bekæmpe dette med syntetisk isolering, der fanger varm luft i din støvle for at forhindre en iskold chill fra at afslutte din snesko trip tidligt. Nogle snowshoeing støvler giver dig mulighed for at fjerne isoleringslaget for hurtigere tørring efter en lang dag. Hvis støvlerens isolering ikke er tilstrækkelig nok til årets koldeste dage, kan du forstærke det med et tykt par uldstrømpe.

Pin
+1
Send
Share
Send