Mad og drikke

Magnesiummangel og Candida

Pin
+1
Send
Share
Send

Candida er en svamp, der naturligt lever i munden i små mængder og normalt styres af dit immunsystem. Men hvis dit immunsystem er kompromitteret, så kan en sygdom kaldet thrush udvikle sig. På tidspunktet for offentliggørelsen er der ingen tegn på, at dette er relateret til magnesium mangel, selv om det også kan være dårligt for dit helbred.

Candida og Thrush

Candida, sammen med andre former for bakterier, lever i din mund; dog forårsager det normalt ikke nogen problemer, da dit immunsystem normalt kan kontrollere det. Men når dit immunsystem svækkes, hvad enten det skyldes medicin, kemoterapi eller generel dårlig sundhed, kan svampen vokse og forårsage en gærinfektion i munden. Dette er kendt som thrush eller candidiasis. Candida kan også forårsage gær infektioner i halsen, der er kendt som spiserør, eller det kan spredes i hele kroppen til din hjerne, hjerte, led eller øjne i alvorlige tilfælde.

Symptomer og behandling

Symptomer på ubalance i candida og thrush er typisk læsioner eller sår i munden og på tungen. Disse sår er hvidfarvede, føler fløjlsagtige og kan bløde. Behandling af thrush kan variere fra øget forbrug af yoghurt til en antifungal mundskylbe. Hvis candida spredes gennem hele kroppen, kan din læge ordinere stærkere medicin. Behandlingen kan variere afhængigt af hvor infektionen spredes, så du bør altid kontakte din læge, hvis candida udvikler sig.

Magnesium

Magnesium er en af ​​de vigtigste mineraler til din krop. Det udfører en lang række funktioner, fra metabolismen af ​​energi fra mad, til opbygning af stærke knogler og til at understøtte sunde nerve- og muskelfunktioner. Mens en magnesiummangel er tilbøjelig til at være sjælden, kan den forårsage gastrointestinale problemer som appetitab, kvalme og opkastning, når det opstår. Det kan også forårsage neurologiske problemer, såsom følelsesløshed og prikken i dine lemmer, muskelkramper, anfald, hjertearytmi og personlighedsændringer.

Kilder og beløb

For at forhindre en magnesiummangel behøver voksne mænd mellem 19 og 30 år 400 mg dagligt, mens mænd over 31 har brug for 420 mg. Kvinder mellem 19 og 30 år har brug for 310 mg hver dag, mens kvinder 31 og ældre har brug for 320 mg. Ifølge National Institutes of Health er grønne grøntsager den bedste kilde til magnesium, da chlorophyll, det grønne pigment, indeholder en koncentration af mineralet; Men bælgfrugter, nødder, frø og fuldkorn er også gode kilder til mineralet.

Pin
+1
Send
Share
Send