Sport og fitness

Double Chin Creams

Pin
+1
Send
Share
Send

Mange cremer markedsføres som en måde at behandle dobbelte kyllinger på. Disse cremer anvendes på nakke og hageområde, og påstås at stramme huden for at skjule dobbelthagen. Husk, at ingen af ​​de virkninger, som producenter af dobbelthage cremer har fremkaldt, er blevet valideret af Food and Drug Administration.

VLCC Shape Up Chin & Neck Firming Cream

Denne creme er lavet af urteekstrakter og markedsføres som en måde at give fastere hud omkring nakke og hageområde. Ingredienser omfatter olivenekstrakter og appelsinskal. Påfør et generøst lag af cremen til nakke og hageområde to gange dagligt. Instruktionerne anbefaler at bruge cremen efter rensning af ansigtet. Fabrikanten hævder, at du vil se synlige resultater om cirka 21 dage.

StriVectin Neck Cream

Denne koncentrerede formel er beregnet til at rette saggy og løs hud fundet omkring nakke og hage. Yderligere fordele hævdet af producenten inkluderer evnen til at udjævne hudfarve og glatte ud rynker. Ingredienser omfatter gær, rugfrøekstrakt, søde mandelfrøekstrakt, sojaprotein og dimethicon. Fabrikanten anbefaler, at du bruger cremen to gange om dagen efter rensning af huden. Massage ved hjælp af opadgående slagtilfælde, indtil den er helt absorberet. Vent mindst to til tre minutter før du anvender andre hudplejeprodukter.

Bliss Thinny Thin Chin Neck Firming Cream

Denne creme er beregnet til at fastgøre og hydrere huden omkring hagen og halsen, mens du også udjævner eventuelle linjer, du måtte have i området. Algenekstrakter og pullulan er ingredienserne markedsført som evnen til øjeblikkeligt at stramme huden. Andre ingredienser omfatter græskar frø ekstrakt, aften primrose, solsikkefrøolie, gær og urinstof. Massage i huden to gange om dagen.

Pin
+1
Send
Share
Send