Sport og fitness

Sådan holder ører varme mens du cykler

Pin
+1
Send
Share
Send

Cykelentusiaster i koldere områder oplever ofte øre smerter på grund af kold luft. Frostbite er også en konstant bekymring. Selv temperaturer over frysning er farlige, hvis en stærk vind blæser, eller når du cykler med hurtige hastigheder. Af denne grund er det vigtigt at bære ørebeskyttelse, mens du cykler i koldt vejr. Der findes en bred vifte af produkter for at beskytte ører mod frostvind. Bemærk at dækker dine ører kan reducere din evne til at høre trafikstøj. På den anden side kan det også dæmpe distraherende vindstøj.

Trin 1

Se efter specielt designet ørepynt fremstillet af et åndbart stof, der gør det muligt at svede væk og beskytte mod kold vind. Mulige muligheder omfatter ørepropper; pandebånd; hatte; cykel hjelm liners; og vindafledere, som fastgøres til stropperne på din cykelhjelm og dækker dine ører.

Trin 2

Test forskellige typer ørepuderinger for at se, hvilke funktioner der passer bedst med dit nuværende sikkerhedsudstyr. For eksempel kan hjelmforinger, som du kan indsætte eller fjerne efter behov, ofte være kompatible med forskellige cykelhjelme. Hvis du er i tvivl, kontakt producenten af ​​din cykelhjelm for at afgøre, hvilke typer udstyr der er kompatible.

Trin 3

Brug dine ørepynt, når du cykler i koldt vejr, samt andre termiske tøj, der er nødvendige for at holde dig varm. Hvis du bemærker, at din ørebeskyttelse ikke holder dine ører varme eller begrænser din evne til at høre trafiklyde, skal du straks udskifte den med en anden form for ørebeskyttelse.

Tips

  • Wind deflectors er plastik, men har en sektion af mesh stof, der giver dig mulighed for at høre omgivende trafik. Nogle modeller omfatter højttalere til at lytte til en bærbar radio eller MP3-afspiller. Undgå at bruge ørepropper, der er designet til at blokere lyden. De udgør en fare for cykelrydere, som har brug for at høre trafiklyde for at holde sig ajour med bilens placeringer. Et hovedbånd, der ombryder dine ører, kan beskytte dig mod iskold vind. Vælg en, der er bred nok til at dække dine ører og komfortabelt tæt uden at forstyrre blodgennemstrømningen. En ekstra fordel ved et hovedbånd er det vil holde sved fra at falde i dine øjne.

Advarsler

  • Kolde ører er et ubehag, men på et bestemt tidspunkt bliver de farlige. Frostbite starter normalt med ekstremiteter, som f.eks. Fingre, tæer, næse og ører. Bare få minutters eksponering for ekstrem kulde kan indlede frostskader.

Pin
+1
Send
Share
Send