Sport og fitness

Arm & håndled vægt, der kan gå under tøj

Pin
+1
Send
Share
Send

Ikke alle har tid til at slå på gymnastiksalen for at få den daglige 30 minutters træning anbefalet af American Heart Association. Iført ankel og håndled vægt, der diskret passer under dit tøj kan virke som en attraktiv mulighed for at få en træning, mens du udfører dine sædvanlige daglige aktiviteter. De fleste vægte er omfangsrige og kan glide ned på dine håndled eller ben, så folk kan se dem, men der er nogle mærker designet til at forblive gemt under dit tøj.

BodyTogs Ankelvægte

BodyTogs for Legs er tynde vægte, der vikler rundt om benene, strækker sig fra anklerne lige under knæene. Disse vægte passer under bukser eller lange nederdele. De 5 pund vægte kommer i små, mellemstore, store eller ekstra store, baseret på omkredsen af ​​dine kalve. De passer kalve mellem 11,5 inches til 18 inches. Mål din kalv i vid udstrækning for at sikre, at din ordre er den rigtige størrelse. Priserne fra 2014 varierer fra $ 45,95 til $ 79,99.

BodyTogs Håndvægt

BodyTogs for Arms håndled vægte er pakket rundt underarmene, fra håndledene op til lige under albuerne, så de er let skjult under lange ærmer. De er tilgængelige som en vægt på 3,3 pund i to størrelser. Den lille til mellemstore størrelse passer til en underarms omkreds på otte til 11 inches, mens den store til ekstra store størrelse rummer 11 til 14 inch underarm. Nuværende priser spænder fra $ 42,95 til $ 69,99.

York ankel / håndled vægt

York-vægtene af York Fitness er slidt på enten dine håndled eller dine ankler. De er tynde, lette og kan justeres med en krog og looprem. Fordi de er justerbare og ikke er klare, passer de let under dit tøj. The York ankel / håndled vægte har en blød tekstur, der er mindre tilbøjelige til at irritere din hud med længere slid.

Brug af vægten

Ved at bære BodyTogs ankel- og håndledsvægte, mens de gik på en løbebånd, forårsagede øgede hjertefrekvenser i en undersøgelse udført af Frank Wyatt, en professor i kinesiologi ved Midwestern State University i Wichita Falls, Texas. Selv om du måske får mere af en træning, der bærer disse vægte, anbefales det ikke, at ankelvægte anbefales til livlige træningstræninger, fordi de kan forstyrre ankelleddet og benmusklerne, hvilket øger dine chancer for skade. Men at udføre styrketræningsøvelser til benene med ankelvægte kan tone dine ben og forhindre eller endda vende tabet af knoglemasse, hvilket bekæmper osteopeni.

Pin
+1
Send
Share
Send