Mad og drikke

Hvordan man spiser guava

Pin
+1
Send
Share
Send

Guava er en tropisk frugt, der stort set er størrelsen af ​​en tennisbold. Afhængig af sorten er farven på en guava lysegrøn eller gul. Når moden er, er kødet af en skrællet guava rødlig i farve, og smagen er sød og forfriskende. En hel guava har mellem 50 og 112 kalorier og indeholder en række næringsstoffer, herunder C-vitamin, kalium, kostfiber, vitamin A og folat. Selvom guavaer er tilgængelige i USA hele året, er sommeren højsæsonen.

Trin 1

Skyl en guava under køligt rindende vand, uden sæbe.

Trin 2

Klipp ud eventuelle knuste områder med spidsen af ​​en paring kniv.

Trin 3

Skær guavaen i halvvejs. Brug en teskefuld til at fjerne frøene fra frugtens centrum. Guavaen er klar til at spise.

Trin 4

Serveres guava med is eller yoghurt, eller skær guavaen i stykker og tilsæt den til en frugtsalat med orange kiler, skiverne bananer og anden frugt.

Ting du skal bruge

  • Skrælle kniv
  • teske

Tips

  • Ripen guavaer ved at placere frugten på din køkkenbord, indtil den bliver lidt blød. Opbevar modne guavaer i køleskabet i op til to dage. Guava er let at fryse; lidt tærte guavaer er bedst til frysning. Vask, skræl og halver frugten og skænk fiber og frø ud. Placer frugten i en lufttæt beholder og dæksel derefter med en sukker sirup. Læg låget på beholderen forsvarligt og fryse. Frosne guava holder i omkring otte måneder. Guavaer er gode i en række retter, herunder tærter, pudder, kager, marmelade, relish, chutney, marmelade og saucer.

Pin
+1
Send
Share
Send