Sport og fitness

Hvordan fungerer pedometeret på iPod'en?

Pin
+1
Send
Share
Send

IPod er kommet langt siden den først lavede sin debut for 10 år siden. Nano har for eksempel nu en fuld farve, roterbar mini-skærm, en indbygget FM-radio med mulighed for at stoppe live streamen og en indbygget skridttæller. Klip Nano til dine shorts, sko eller ærmer og hold styr på antallet af trin, du tager dagligt.

iPod Nano

IPod Nano er lidt større end Shuffle. Den leveres i syv lyse, anodiserede aluminiumfarver. Den har også en fuldfarvet 1,5-tommers skærm med touchscreen-funktioner, ligesom iPod Touch og iPhone. Andre nye innovationer af Nano inkluderer et indbygget klip, en 30-polet stik, som hjælper til med at forbinde din Nano til din bil eller hjemme stereo samt andre produkter fremstillet til iPod, en indbygget FM radio tuner med Live Pause , en skridttæller og indbyggede adgangsfunktioner til handicappede.

Nano Pedometer

Nano Pedometer bruger et indbygget accelerometer, som er meget mere præcist end en skridttæller, til at måle mængden af ​​trin du tager dagligt. Det virker ved at føle accelerationen af ​​dine ben, mens du med en skridttæller kan få fejl ved blot at hoppe op og ned. For at bruge Nano-skridttælleren skal du klippe nanoen til enten din shorts, sko eller ærme. Derefter uploader du skridttællerapplikationen, som findes under ekstrafunktionen på din Nano. Klik derefter på Fitness, derefter Skridttæller. Indtast din vægt. Ansøgningen begynder derefter at tælle antallet af trin, du tager, samt viser den samlede mængde tid og mængden af ​​brændte kalorier. I slutningen af ​​dagen gemmer skridttælleren dine fitnessdata og nulstiller sig selv.

Nike og iPod

Nike har slået sig sammen med iPod'en for at give en virtuel fitness træner til at opfylde alle dine sundhed og fitness behov. Gælder både iPod Touch og Nano, slip Nike + iPod-sensoren i dine sneakers forud for din træningsrutine. Når du begynder at træne, sporer sensoren fitnessmålinger som brændte kalorier, tid og afstand. Den sender disse oplysninger trådløst til din iPod, ligesom du sporer dine oplysninger på nikeplus.com. Andre funktioner omfatter specialfremstillede træningsblandinger fra top-trænere og sportsfolk.

Andre Fitness Apps

Apple leverer et bredt udvalg af sundheds-og fitness apps til alle iPods. Vælg mellem kost og ernæring, yoga, Pilates, cardio og muskelbyggeri apps samt dem, der leveres af populære sundhed og fitness magasiner. Omkostningerne ved disse apps varierer, selvom mange tilbydes gratis.

Pin
+1
Send
Share
Send