Mad og drikke

Kan P90X arbejde, hvis jeg ikke holder fast i måltiderne?

Pin
+1
Send
Share
Send

Spidset af fitness berømthed Tony Horton, P90X er en ekstrem træningsrutine med henblik på at brænde fedt og bygge muskler. Systemet indbefatter 12 DVD-træningstræk fra 60 til 90 minutter, som udføres 5-7 dage om ugen afhængigt af det tidsplan, du vælger.

P90X-systemet indeholder også en diætplan, som anbefales til at øge resultaterne. Du kan vælge at følge denne diæt eller lave en sund kostplan selv. Du kan stadig se resultater med P90X, hvis du vælger ikke at bruge måltidsplanen, men det er vigtigt at forstå, at du stadig skal følge en sund, kaloriereguleret spiseplan selv.

P90X Diet Plan Basics

Tre faser omfatter den officielle P90X diætplan: Fase 1, Fedtstrimler; Fase 2, Energibesparende; og fase 3, endurance maximizer. Den første fase fokuserer på protein, mens den anden planlægger en afbalanceret blanding af carbs og protein med en lavere mængde fedt. Slutfasen efterligner kosten hos en atlet, med vægt på komplekse carbs, magre proteiner og en lav mængde fedt.

Fordelen med at bruge den officielle BeachBody-plan er, at det lægger op til måltiderne og købmandslisterne for dig, så tankeprocessen er minimal. Efter planen betyder det, at du får det rette antal kalorier og nedbrydning af næringsstoffer. Derfor, hvis du følger øvelsesplanen og undgår ekstra snacking uden for måltidsplanen, vil du sandsynligvis se resultater fra P90X.

Mål mad til en præcis kalorieantal. Fotokredit: daileto / iStock / GettyImages

Mad at overveje på egen hånd

Hvis måltidsplanen for P90X virker for intens eller er fuld af måltider, som du ikke kan lide, kan du tage de grundlæggende begreber og oprette din egen måltidsplan. Men når du gør dette, er det vigtigt at vælge en bred vifte af fødevarer, der opfylder hvert af de forskellige makronæringsbehov, som din krop kræver.

Protein er et vigtigt makronæringsstof på P90X-systemet på grund af den store mængde arbejde, dine muskler udfører under programmet. Du har brug for protein til at helbrede beskadiget muskelvæv og opbygge styrken af ​​muskelfibre. Vælg magre proteiner som fjerkræ eller fisk samt plantebaserede proteiner som soja.

Kulhydrater er også vigtige, da de giver din krops hovedkilde til energi. Vælg komplekse kulhydrater, der er fyldt med fiber og vitaminer, såsom fuldkorn, frugt og grøntsager.

Fedtstoffer er også vigtige for celle sundhed og for at hjælpe din krop til at absorbere visse vitaminer. Vælg fødevarer højere i umættede fedtstoffer som olivenolie, og undgå fødevarer med mættet fedt, såsom fede kød eller transfedt, som findes i mange forarbejdede fødevarer.

Bestemmelse af kalorier

Selvom du ikke gør den officielle måltidsplan for P90X, skal du bruge de tilgængelige beregninger fra programmet til at bestemme, hvor meget du skal spise under på programmet.

  1. Beregn din hvilende metaboliske hastighed ved at multiplicere din kropsvægt i pund med 10.
  2. Beregn din daglige aktivitet forbrænding ved at multiplicere din RMR med 20% eller .20.
  3. Tilføj din RMR til din daglige aktivitet, brænd og tilføj 600 for at få din energi mængde.

Hvis din energimængde er 1.800 til 2.399, sigter du på 1.800 kalorier om dagen. Hvis det er 2.400 til 2.999, spis 2400 kalorier hver dag, og hvis det er over 3.000, forbruge 3.000 kalorier om dagen.

Pin
+1
Send
Share
Send