Mode

Oxy 5 for acne

Pin
+1
Send
Share
Send

Teenagere dyrker næsten altid mindst et par kviser. Det amerikanske agentur for sundhedsforskning og -kvalitet vurderer, at mindst 85 procent af dem mellem 15 og 24 lider af acne, især drenge og unge mænd, der synes at blive værre tilfælde af bumser end piger og unge kvinder. Mentholatum Co., der fremstiller Oxy Acne Solutions produkter, søger sit Oxy 5 produkt helt på teenagermarkedet.

Årsager

Du kan bebrejde dine hormoner og dine forældre til din acne, ifølge Cleveland Clinic. Awakening hormoner hos teenagere tjener til at køre for meget olieproduktion i din hud, og olieagtig hud fremmer bumsudvikling. På samme tid har tilfælde af dårlig akne og akne ard tendens til at løbe i familier, så hvis en af ​​dine forældre havde forfærdelig hud som teenager, kan du også lide af dårlig akne.

Funktioner

Oxy 5 Clinical Acne Treatment indeholder 5 procent benzoylperoxid, en af ​​de mest almindeligt anvendte acnebehandlingsingredienser. Du bruger Oxy 5 en gang om dagen ved at anvende den på hele det område af din hud, der er ramt af acnepletter - det er blid nok til at bruge på din hud hver dag.

Fungere

Benzoylperoxid, den aktive ingrediens i Oxy 5, arbejder for at behandle acne ved at dræbe de bakterier, der er ansvarlige for betændelse og infektion i acne udbrud, ifølge Drugs.com. Benzoylperoxid hjælper også med at tørre din hud ud og fjerne overskydende olie. Oxy 5 indeholder en patenteret form af benzoylperoxid, som er mere tilbøjelige til at trænge dybere ind i din hud, ifølge producenten.

Bivirkninger

Fordi det indeholder benzoylperoxid som aktiv ingrediens, kan Oxy 5 forårsage nogle bivirkninger, ifølge Drugs.com. Mange lider af brænding, kløe eller stikkende, især når de først bruger produkter, der indeholder benzoylperoxid. Du kan også støde på tør hud og peeling. Lad ikke Oxy 5 røre ved dit hår eller tøj, da det kan fungere som en kraftig blegemiddel.

Resultater

Oxy 5 modtager generelt høje anmeldelser fra brugere på hjemmesiden Acne.org, selvom nogle mennesker klagede over, at det tørrede deres hud ud. Nogle mennesker rapporterede også at bruge Oxy Clinical Advanced Face Wash-produktet, som indeholder salicylsyre, en anden acne-kampende ingrediens.

Pin
+1
Send
Share
Send