Parenting

Betydningen af ​​forældreinddragelse i tidlig barndomsuddannelse

Pin
+1
Send
Share
Send

Harvard Family Research Project definerer pædagogisk inddragelse af familier som aktiviteter, som forældre udfører i hjemmet og i barndommen indstillinger til direkte eller indirekte at støtte deres barns læring. Inddragelse på førskoleniveau har en række livslange fordele, som for eksempel at fastslå betydningen af ​​uddannelse og udvikle et netværk af nyttige forbindelser. Forældreinddragelse på dette kritiske punkt giver barnet et springbræt, der gør overgangen til grundskolen en mere rolig overgang.

Hjem og skoleforbindelse

Forældre bør forsøge at udvide læringserfaringer derhjemme. Fotokredit: Nadezhda1906 / iStock / Getty Images

Forældre, der er involveret i deres barns uddannelse, skaber en forbindelse mellem hjemmet og skolen. De, der deltager sammen med deres barn, er underlagt de mange aspekter af deres børns dag. I hjemmet kan de replikere og udvide aktiviteter, som deres barn oplever i skolen. En fornem forælder vil afhente, hvor skolen gik afsted og har en intuitiv følelse af, hvad deres barn måske skal arbejde for for at øge sin kompetence og selvtillid. Idéer hentet fra klasseværelset giver forældre inspiration til hjemmevirksomhed, der falder sammen med opgaver i klasseværelset. Involverede forældre lærer navnene på forskellige børn i deres barns klasse. De har en følelse af, hvem deres barns venner er, som kan forårsage dem problemer og hvordan deres eget barn kommer sammen i gruppen.

Positive Association

Forældre kan hjælpe, når de er involveret i skoleaktiviteter. Fotokredit: Digital Vision./Photodisc/Getty Images

Tilbage i gamle dage, hvis din forælder dukkede op i skole, var det normalt, at du var i problemer. Men for børn, hvis forældre regelmæssigt involverer sig i skoleaktiviteter, er forældrebesøg et positivt supplement til barnets dag. Lærere og skolepersonale sætter pris på hjælp med et utal af opgaver, som mange forældre nemt kan opfylde, samtidig med at de tilføjer et nyt ansigt til blandingen. På dybere niveau viser involvering i denne kapacitet dit barn og dit barns lærer, at du ser uddannelse som et vigtigt aspekt af livet - et værd at deltage i.

Udvikling

At identificere, hvor dit barn kæmper tidligt, giver forældre mulighed for at få hjælp. Fotokredit: Comstock / Stockbyte / Getty Images

Tidlig barndomsuddannelse er kun begyndelsen på dit barns uddannelsesmæssige karriere. At involvere dig selv i et klasseværelse giver dig mulighed for at kigge ind i en verden af ​​små børn. Du kan undre dig over, hvorfor dit barn ikke kan tegne figurer som Jennifer eller tale så klart som James. Når du tager tid til objektivt at bestemme, hvor dit barn står i sin udvikling, er en nøglefaktor i at kende og værdsætte dit barn for hvem han er. Oplev hans styrker, interesser og områder, der har brug for raffinering. Hvis dit barn kæmper med visse aspekter af sin uddannelse, er det et ideelt tidspunkt at diskutere bekymringer med dit barns lærer eller læge.

Sociale netværk

Sociale aktiviteter mellem forældre kan hjælpe børn med at få venner. Fotokredit: LuminaStock / iStock / Getty Images

Etablering af et socialt netværk er en fordel for forældrenes inddragelse, som ikke bør undervurderes. Forældre til andre børn af samme alder giver trøst, informationskilder og familieforbindelser, som kan være livslang. Børn er tilbøjelige til at blive venner med forældre, der er venlige. Sociale forbindelser mellem børn giver sikkerhed, når overgange, såsom børnehave, opstår. Et barn kan være mere villig til at deltage i en gruppe eller aktivitet, hvis han har en ven villig til at deltage. Forældre, der er involveret i deres barns skolegang, kan olie de sociale tøj til deres børn ved at demonstrere venlige åbninger.

Pin
+1
Send
Share
Send