Sygdomme

Hvordan man genkender tegn på herpes en på hovedet af en penis

Pin
+1
Send
Share
Send

Genital herpes en seksuelt overført sygdom forårsaget af herpes simplex virus type 1 og 2, selvom type 1 oftest forekommer i og omkring munden, mens type 2 normalt forekommer på kønsorganerne og anus. Ikke desto mindre kan begge typer findes i begge områder, da disse kropsdele ofte kommer i kontakt under samleje. DermNet rapporterer, at op til 20 procent af alle voksne udviser tegn på en herpes simplex type 2 infektion. Herpes er uhelbredelig, men tilknyttede udbrud er periodiske, mens selve viruset kan lægge sovende i årevis, thoguh forbliver smitsomt. På grund af dens telltale sår er det forholdsvis let at genkende tegn på herpes på hovedet af en penis.

Trin 1

Kig på hovedet på penis for at identificere små røde støder lige efter en periode med kløe eller smerte i området. Disse bump kan fremstå som store eller små pletter svarende til acne, runde sår relateret til canker sår eller røde pletter med hævede hvide pustler, blandt andre manifestationer. Søg online for fotografier af genital herpes udbrud for visuel hjælp og en kilde til sammenligning.

Trin 2

Bestem, om der er åbnet op for at blive smertefulde sår. Tryk forsigtigt på trykket med fingerspidsen til eventuelle knogler, der ligner læsioner eller sår for at kontrollere smerter. Vær opmærksom på, om åbne sår lækker, da læsioner som følge af herpes ofte lækker pus eller blod.

Trin 3

Se inden for åbningen af ​​penisens hoved for at afgøre, om der opstår lignende stød eller sår i urinrøret, som de ofte gør, hvilket forårsager akut smertefuld vandladning.

Trin 4

Undersøg resten af ​​penis og kønsområdet for yderligere bump eller sår. Herpes er stærkt smitsom, der kræver kun ubufret fysisk kontakt med sår hos nogen der oplever en herpes "breakout" eller gennem ubeskyttet coitus, på trods af, om en smittet seksuel partner oplever en breakout. Herpes spredes således over et område hurtigt og ret omfattende, ofte dækker et helt område.

Advarsler

  • Ofte vil genital herpes ligge i dvale, nogle gange endda i årevis. Det er derfor vigtigt at kontrollere alle infektioner, der følger ubeskyttet sex. Genital herpes resulterer i ingen symptomer eller udbrud hos nogle mennesker, selv om det forbliver smitsom hos alle smittede. Hvis du har mistanke om, at du er inficeret med herpes eller anden sygdomstilstand, skal du straks kontakte din læge for en test. Hvis du nogensinde har haft ubeskyttet sex siden din sidste STD-undersøgelse, skal du straks kontakte din læge for en opdateret test.

Pin
+1
Send
Share
Send