Sundhed

Den korrekte stilling, når man klatrer ned ad trappen

Pin
+1
Send
Share
Send

Korrekt kropsmekanik er meget vigtig i hverdagen. Du bør stræbe efter at holde ordentlig kropsholdning, når du sidder, står, går og klatrer trapper for at minimere mulige skader på kroppens led og muskler. Uddanne dig selv på den rette stilling til at sidde, stå og navigere trapper kan hjælpe dig med at holde dig aktiv og reducere muligheden for at knække knogler eller opretholde en skade, der kan føre til en permanent invaliditet.

Trin 1

Stå øverst på trappen med din krop i den rigtige stående stilling. Du bør være i stand til at tegne en imaginær ret linje gennem din krop, der vil omfatte følgende punkter: Hovedets hoved, nakke, skulder, hofte, knæ og ankel. Disse punkter ville gøre en lige linje, hvis du kigger på din krop sidelæns i et spejl. Vedligehold denne position, mens du går ned ad trappen, ved at sørge for at hovedet holdes højt, dine skulderklinger er klæbet sammen, og din hage og mave trækkes ind mod din krops center.

Trin 2

Tæl antallet af trin i flyvningen. At vide, hvor mange trin du skal gå ned, giver dig mulighed for at holde din synsvinkel spids lige frem og holde din krop i god kropsholdning. Hvis du skal se ned, se hurtigt ud, men undgå at gå ned ad hele trappen, mens du kigger på dine fødder. Dette vil få din ryg til at kurve og kan resultere i rygsmerter. Gå ned ad trappen, mens du kigger direkte frem og tæller hvert trin, mens du tager det, indtil du når bunden.

Trin 3

Tag fat i håndlænken med en hånd. Håndlænets funktion er at hjælpe dig med at falde, hvis du mister din balance, mens du er på trappen. Ifølge National Osteoporosis Foundation, bør du ikke bruge håndlisterne til at trække dig selv op og ned ad trappen, men læn dig hånden på det let for at give dig stabilitet.

Trin 4

Peg dine fødder i den retning, du vil gå, sørg for at de peger i samme retning. Dine fødder skal forblive parallelle, når de går ned ad trappen. Det er vigtigt at placere din fod fladt på skridtet, før du løfter den bageste fod og bringer den ned til næste trin for at undgå at snuble eller falde ned ad trappen. Hele din fod skal være på skridtet, før du begynder at tage et andet skridt.

Trin 5

Træd på den første trappe, så træd med den anden fod på det næste trin i flyvningen. Hvis trinene er for store, eller hvis du ikke føler dig stabil nok, kan du vælge at placere anden fod i samme trin som først, før du går videre til næste trin.

Tips

  • Træd først med det skadede ben, hvis du kommer ned ad trappen med et skadet ben. Anbring det ubesværede ben på samme trin som det skadede ben, før du tager et andet skridt.

Advarsler

  • Forsøg ikke at gå ned ad trappen med dine hænder fulde. Du skal altid have en hånd på håndlænken, hvis du glider eller begynder at falde.

Pin
+1
Send
Share
Send