Sygdomme

Retsmidler for knuder i kalve fra barfodet løbende

Pin
+1
Send
Share
Send

Kramper - også kendt som knuder - er almindelige i løbernes kalvemuskler. Uanset om dine ben er kramper fra barfodet eller løbende, er mulighederne for behandling og forebyggelse ens. Det er ofte muligt at afhjælpe dine kramper hjemme med minimal omkostning og indsats. Hvis kramperne ikke går væk, skal du besøge din læge for behandling.

Calf Cramping Prevention

Bliv godt hydreret. Fotokredit: Visuelle ideer / Nora Pelaez / Blend billeder / Getty Images

Hvis du er en ivrig løber eller er udsat for kramper, kan flere forhindrende skridt forhindre kramper i at forekomme. Et sådant trin er at forblive godt hydreret gennem hele dagen. Væsker hjælper dine muskler til at fungere ordentligt, så de kan indgå og slappe af. Drikker rigeligt med vand kan forhindre kramper. Stræk også før og efter din daglige løb eller anden øvelse. Stretching hjælper dine muskler forbliver løs og limber og begrænser din chance for kramper.

Retsmidler

Stretch mens du stadig er varm. Fotokredit: matthewennisphotography / iStock / Getty Images

Hvis din indsats for at undgå en kramper mislykkes, og du får en knude i din kalv efter at du har kørt barfodet, er det ofte muligt at behandle din kramme derhjemme. Drik et glas vand for at erstatte de væsker, du tabte, fra at køre. Stretch, mens du stadig er varm, som at strække efter din krop er afkølet kan resultere i muskeltårer. Hvis dit ben kramper, efter at din krop er afkølet, skal du anvende en ispakning til at hjælpe med at slappe af muskelen. Anvend derefter mild varme med en varmepude eller varmt håndklæde.

Massage

Massage er en effektiv måde at afhjælpe knyttede muskler på. Fotokredit: John Howard / Digital Vision / Getty Images

Massage er en effektiv måde at afhjælpe knyttede muskler på. Brug lotion eller en massage gel for at reducere chafing. Begynd med at tage din kalv lige over ankelen med den ene hånd og lige under knæet med den anden hånd. Tryk dine hænder sammen i et par sekunder, slip og gentag derefter processen. Klem og knead din kalv forsigtigt, svarende til ælte brøddejen. Denne proces kan være smertefuld i starten, men smerten vil falme, når musklerne løsner sig. Hvis du oplever svær smerte, lys dit tryk.

Sample Stretch

Stretching dine claves er vigtigt. Fotokredit: Nick Free / iStock / Getty Images

Selvom flere strækninger er effektive, er stående kalvestræk effektiv til atleter af alle niveauer af erfaring. Begynd med at placere dine hænder på en væg om skulderhøjde og stå omkring en armlængde væk. Stabiliser din abs og ret ryggen, og træk derefter en fod frem og begynd at lænne hele din krop mod væggen, indtil dine albuer er fladt imod det. Hold din krop lige og dine fødder fast på gulvet. Hold strækningen for et tal på 20, slip langsomt og gentag bevægelsen med dit andet ben.

Pin
+1
Send
Share
Send