Sport og fitness

Sådan tape en ankel til fodbold

Pin
+1
Send
Share
Send

Tapning af en ankel til fodbold er afgørende for at forhindre ankelforstuvninger og beskytte fortid eller nutidssprøjter fra genskader. Fodbold kræver mange dynamiske nedskæringer og bevægelser, der kræver høje niveauer af ankel stabilisering og kontrol. Selvom bånd ikke skal bruges i enhver situation, kan intens konkurrence konkurrere med behovet for ankelbånd. Ankel tapning skal udføres af en certificeret atletisk træner, men nogle skoler og programmer kan muligvis ikke have råd til en træner. I dette tilfælde er det bedst at vide, hvordan du selv skal binde din ankel.

Trin 1

Bøj din fod, så den danner en "L" form.

Trin 2

Placer den 2-by-2-tommers firkantede pynteplade over bunden af ​​din ankel, så den dækker bunden af ​​dit nederste ben lige over din ankelben og den øverste del af din fod lige under din ankelben.

Trin 3

Pak den polstrede præ-wrap på en cirkulær måde tre inches over din ankel.

Trin 4

Fortsæt med at bruge pre-wrap rollen og cirkulere wrap rundt i bunden af ​​din fod. Lav cirkulære sløjfer over din ankel og omkring bunden af ​​din fod, indtil hele din fod, undtagen dine tæer, er blevet dækket. Dette tager normalt fire til seks fulde sløjfer.

Trin 5

Placer mere pre-wrap på foden ved cirkulært indpakning i begyndelsen af ​​din fodbue og indpakning opad til ca. 2 inches over din ankelben.

Trin 6

Fortsæt med at indpakke sløjferne rundt om din fodbue til 2-tommers mark over din ankelben, mens du krydser hver omkring bunden af ​​fodsløjfen med en kvart til en halv tomme.

Trin 7

Fastgør pre-wrap til din ankel ved at placere to cirkulære strimler af individuelt skåret atletisk tape omkring dit nederste ben, seks inches over din ankelben. Disse to stykker af cirkulær atletisk tape vil også skabe et forankringspunkt for de stykker atletisk tape, som vil blive brugt på din ankel. Dette skyldes den hårde klæbende tekstur af båndet.

Trin 8

Sæt et "U" formet stykke atletisk tape fra ankerpunktet, omkring bunden af ​​din fod, til det andet ankerpunkt. Du skal starte på venstre side af benet og afslutte på højre side af benet.

Trin 9

Påfør en anden og tredje "U" -strimmel på samme måde, men sørg for at hver "U" -strimmel er forskudt. Den anden strimmel skal placeres en halv tomme til venstre for midten af ​​den første strimmel, mens den tredje strimmel skal placeres en halv tomme til højre for midten af ​​den første strimmel.

Trin 10

Placer yderligere to cirkulære strimler omkring dit ben, seks tommer over din ankelben. Dette sikrer de "U" formede stykker tape på plads på ankerpladsen.

Trin 11

Opret en kryds sløjfe med atletisk tape for at sikre bunden af ​​pre-wrap ved at gøre en fuld loop med båndet i bunden af ​​foden og derefter indpakke det lige rundt om bøjningen af ​​foden og lige under ankelbenet.

Trin 12

Træk båndet fra under din fod til den mediale eller indersiden af ​​din underben lige over din ankelben.

Trin 13

Træk båndet fra den mediale side af benet rundt på sidens eller ydersiden af ​​benet og derefter tilbage under din fod.

Trin 14

Træk båndet fra under din fod til over toppen af ​​din fod mod hælen.

Trin 15

Pak båndet rundt på bunden af ​​hælen.

Trin 16

Træk båndet opad fra hælen og læg en cirkulær sløjfe rundt om bunddelen af ​​benet, hvor din skinne er placeret. Sørg for at overlappe den cirkulære løkke med to inches.

Trin 17

Løsn dette lange tape stykke fra rullen for at sikre din ankel.

Ting du skal bruge

  • 2-by-2-tommers dressing pad
  • Pre-wrap roll
  • Atletisk tape rulle
  • Saks

Tips

  • Det kan være nødvendigt at bruge saks til at skære det atletiske træningstape, hvis du ikke nemt kan trække båndet væk fra rullen. Trinnene til at skabe tværsloven kan være ret vanskelige - tænk på det som at skabe en trekant rundt om din fod.

Advarsler

  • Tapning af din ankel alene skal ske på egen risiko. Hvis du har en ankel tilstand eller medicinsk rådgivning til at binde din ankel før du spiller fodbold, skal du få en uddannet professionel til at gøre det. Lad ikke ankelen stå for tæt. Tapning for tæt kan afbryde omsætning til foden.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Hvordan taper man en ankel? (Februar 2020).