Sundhed

Mandler og syre reflux

Pin
+1
Send
Share
Send

Næringsrige mandler anbefales som en del af en hjertesund kost. Hvis du har sur refluks, kan du spørge dig selv om mandler vil hjælpe eller forværre dine symptomer. Mandler har gavnlige ernæringsegenskaber - nødder er en god kilde til fiber og hjælper også med at styre appetitten. Mandler er også lavsyreholdige fødevarer, som kan spille en rolle i behandling af syre reflukssymptomer. Mandler er dog højt i fedt, hvilket kan forværre symptomerne hos nogle mennesker, og hvis du er allergisk, bør du undgå mandler. I sidste ende skal du være opmærksom på dine symptomer for at bestemme, hvordan denne næringsrige møtrik passer ind i din syre reflux diætplan.

Mandler og syre reflux

Acid reflux opstår, når den nedre esophageal sphincter, der er placeret i toppen af ​​maven, ikke lukker ordentligt og mavesindholdet går op igen i spiserøret og halsen. Disse maveindhold kan være meget syrlige, og når de opkastes, kan det give smerte og ubehag. Du har måske hørt, at mandler kan hjælpe med syre reflux. Mens mandler har mange sundhedsmæssige fordele, er der mangel på kvalitetsforskning, der specifikt angår mandler og syre reflux. Men på basis af deres ernæringsprofil kan mandler have en positiv indvirkning på syre reflukssygdomme.

Fordele ved Almond Nutrition

Ifølge 2013 kliniske retningslinjer offentliggjort af American College of Gastroenterology (ACG) er tab af vægt en vigtig livsstilsstrategi for at forhindre eller forbedre syre reflux. En juni 2014 anmeldelse offentliggjort i "The American Journal of Clinical Nutrition" konkluderede, at på trods af deres fedtindhold kan nødder øge vægttabet, når det er en del af en reduceret kalorieindhold. Nødder hjælper med at kontrollere appetitten, en af ​​grundene til denne fordel, da kalorieindtag reduceres efter at have spist nødder. At spise en håndfuld mandler dagligt kan indirekte hjælpe syre reflux, hvis det er en del af en vellykket vægttab plan.

Mandler er en god fiberkilde, og ifølge en undersøgelse fra januar 2005 i "Gut" er en diæt, der er høj i fiber, forbundet med en reduceret risiko for syre reflukssymptomer. At spise fødevarer højt i fiber kan også forhindre forstoppelse. Selvom dette måske ikke direkte hjælper syre reflukssymptomer, kan fibre bidrage til at opnå normale afføring, lette fordøjelsessymptomer som oppustethed og abdominal ubehag.

Fordele ved Alkaline Mandler

Mandler, samt mandelsmør og mandelmælk, er relativt basiske fødevarer, især i sammenligning med højere syreholdige fødevarer som tomater og citrusfrugter. Fordi sure fødevarer kan irritere den allerede betændte spiserør, kan begrænsning af disse fødevarer være til gavn for nogle syre reflukslidere. Desuden kan spise lavere syreholdige fødevarer reducere surhedsindholdet i maveindholdet, så hvis der sker tilbagesvaling, finder mindre irritation og skade sted. Selv om kvalitetsforskning ikke er tilgængelig på fordelene ved en lavt syreholdig diæt i sur refluksbehandling, kan nogle mennesker finde symptomlindring, når de spiser lavere syreholdige fødevarer.

Potentielle problemer

På grund af manglende forskning, der viser forbedringer i symptomer, anbefaler ACGs kliniske retningslinjer ikke, at der indgår specifikke fødevarer til at hjælpe med sur refluks, og heller ikke disse retningslinjer understøtter universel undgåelse af almindelige udløsende fødevarer, såsom sure eller fedtfattige fødevarer. Mens mandler kan have nyttige egenskaber, er de også en vigtig kilde til fedt - og fede forsinkelser maveudtømning. Indholdet i en fuld mave er mere tilbøjelige til at refludere op i spiserøret, så store mængder mandler eller nogen nødder kan forværre dine symptomer. Også at spise store mængder mandler eller mandel smør lige før sengetid kan udgøre et problem - nighttidsyre reflux er mere sandsynligt, hvis du spiser inden for to til tre timers sengetid.

Advarsler og forholdsregler

Kost og livsstil foranstaltninger som vægttab kan være det første niveau af behandling for at forbedre din syre reflux. Desuden er syreblokerende medicin ofte brugt til at håndtere symptomer. Ud over disse grundlæggende grunde kan du ved at spore dine symptomer identificere fødevarer, som forbedrer eller forværrer din syre reflux. Mandler og andre nødder kan være en sund tilsætning til din kost, hvis du tolererer dem og spiser moderate portioner. Trænødder, herunder mandler, er imidlertid en almindelig årsag til fødevareallergier, som kan føre til en dødelig reaktion. Hvis mandler ikke har været en del af din kost i fortiden, kan en langsom introduktion være klog. Hvis dine reflukssymptomer er svære eller hyppige, skal du arbejde med din læge på en ledelsesplan. Acid reflux kan føre til alvorlige helbredsmæssige problemer, hvis ubehandlet.

Pin
+1
Send
Share
Send